Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Revenire după şapte ani! Eric Bailly a semnat după doar patru luni petrecute la Besiktas

OFICIAL | Revenire după şapte ani! Eric Bailly a semnat după doar patru luni petrecute la Besiktas

Transferuri

Comentarii

Eric Bailly (29 de ani) a semnat cu Villareal după despărţirea de Besiktas.

Ivorianul revine la Villarreal după şapte ani de zile. Fostul fundaş de la Marseille, Besiktas, Espanyol şi Manchester United a semnat cu gruparea din Anglia în anul 2016.

Revenire surprinzătoare pentru Eric Bailly

"Diavolii roşii" plăteau în vara anului 2016 suma de 38.000.000 de euro, celor de la Villareal. Internaţionalul ivorian a jucat 113 meciuri în tricoul celor de la Manchester United.

A marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă. Fundaşul crescut de Espanyol a avut parte de perioade lungi de inactivitate în perioada sa petrecută la Manchester.

Accidentările nu i-au permis să-şi atingă potenţialul în Premier League, iar acesta a fost împrumutat în 2022 la Olympique Marseille.

În 2023, Bailly a fost cedat permanent la Besiktas, fără ca turcii să plătească o sumă de transfer. 3.400.000 de euro este cota de piaţă a fostului fundaş central al celor de la Manchester United, conform transfermarkt.com

Alături de Manchester United, Bailly a cucerit Europa League, Cupa Ligii Angliei şi Supercupa Angliei, toate în anul 2017.

Eric Bailly a jucat doar opt meciuri oficiale în tricoul celor de la Besiktas, în acest sezon. Bailly nu a fost selectat pentru lotul Coastei de Fildeş care va participa la Cupa Africii pe Naţiuni, începând cu data de 13 ianuarie.

Afla mai multe despre: la ligaeric baillyvillarealmanchester unitedbesiktas 

viewscnt
Articole similare