You are here:

OFICIAL | Revenire în Superliga! Fostul "preferat" al patronului a semnat după ce a stat un an fără echipă

OFICIAL | Revenire în Superliga! Fostul "preferat" al patronului a semnat după ce a stat un an fără echipă

Superliga

Comentarii

Hervin Ongenda, fostul jucător al celor de la PSG, s-a întors în Superliga şi a semnat cu FC Botoşani.

Ongenda a mai evoluat pentru FC Botoşani în două rânduri, între iulie 2018 şi ianuarie 2020, dar şi între septembrie 2020 - ianuarie 2022. Ongenda a fost cedat de FC Botoşani la Apollon Limasson, din Cipru, în ianuarie 2022, în schimbul sumei de 25.000 de euro.

Fostul internaţional francez de tineret a evoluat şi pentru Rapid, timp de câteva luni, în 2023. Francezul s-a despărţit de giuleşteni în luna iulie a anului trecut, iar de atunci, a rămas fără echipă. Valeriu Iftime a dezvăluit în urmă cu câteva zile pentru Orange Sport, faptul că Ongenda va semna pentru a treia oară cu FC Botoşani.

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului cu peste 100 de meciuri în Superliga, conform site-ului transfermarkt.com

Hervin Ongenda a revenit la FC Botoşani

"Hervin Ongenda a revenit la FC Botoşani, iar de astăzi se pregăteşte sub comanda lui Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al „roş-alb-albaştrilor”.  Ongenda a mai evolua pentru FC Botoşani în două rânduri. Prima dată între iulie 2018-ianuarie 2020, după care a plecat la Chievo Verona, iar a doua oară în intervalul septembrie 2020-ianuarie 2021, transferându-se ulterior la Apollon Limasol.", au transmis cei de la FC Botoşani, pe Facebook.

Afla mai multe despre: fc botosanihervin ongendasuperligavaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare