Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hervin Ongenda, ofertat să revină în Superligă! Patronul echipei l-a dat de gol

Hervin Ongenda, ofertat să revină în Superligă! Patronul echipei l-a dat de gol

Superliga

Comentarii

Oferta de transfer din Superligă primită de Hervin Ongenda (28 de ani), unul dintre cei mai bun tehnici fotbalişti care au evoluat în România, a fost refuzată. Clubul din Superligă care l-a dorit pe mijlocaş francez a dezvăluit răspunsul primit de la Ongenda, jucător crescut de PSG.

Hervin Ongenda a lăsat o impresie bună la FC Botoşani, în prima "descălecare" a francezului în Superligă, însă experienţa de la Rapid n-a fost una deloc reuşită. Liber de contract, Hervin Ongenda a primit o nouă ofertă din campionatul României, însă a ales să refuze.

FC Botoşani i-a trimis o nouă ofertă lui Hervin Ongenda, refuzată de francez

Valeriu Iftime, patronul FC Botoşani, a dezvăluit că l-a ofertat pe Hervin Ongenda, francezul care a lăsat o impresie bună cu Marius Croitioru antrenor la FC Botoşani. Omul cu banii de la Botoşani a dezvăluit că a primit un refuz din partea lui Ongenda, de această dată.

"Habar n-am, chiar nu ştiu nimic. Nici nu e atât de important să-l caut ca pe Sfintele Moaşte, să facă ce?

Dacă el nu vrea să vină, până la urmă totul e de voinţă, de stare... N-a vrut, avea o şansă la Botoşani, o lună de zile să se pună la punct, dacă nu joacă nicăieri. Are nevoie de o lună de zile ca să ajungă la ceea ce poate să facă. Dacă n-ai formă fizică, restul sunt discuţii", a spus Valeriu Iftime pentru sport.ro.

Crescut la PSG, Hervin Ongenda a jucat la FC Botoşani între iulie 2018 şi şi ianuarie 2020, dar şi între, dar şi între septembrie 2020 şi ianuarie 2022. La clubul din Moldova a strâns 108 meciuri, 13 goluri şi 13 pase de gol în toate competiţiile.

În prezent, Ongenda e liber de contract după despărţirea de Rapid.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Hervin Ongenda în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: hervin ongenda oferta superligaoferta superliga hervin ongendahervin ongenda transfer fc botosanifc botosani oferta transfer hervin ongenda 

viewscnt
Articole similare