Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicio surpriză! Hervin Ongenda revine la echipa sa de suflet din Superliga: "Ne-am înţeles"

Nicio surpriză! Hervin Ongenda revine la echipa sa de suflet din Superliga: "Ne-am înţeles"

Superliga

Comentarii

Hervin Ongenda (28 de ani) îşi încearcă din nou norocul la echipa sa de suflet din România. Acţionarul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a confirmat venirea francezului sub comanda lui Dan Alexa.

Hervin Ongenda îşi încearcă din nou norocul la echipa sa de suflet: "Eu am încredere în copilul ăsta"

Mijlocaşul francez nu poate face pasul în străinătate, iar FC Botoşani i-a făcut din nou propunerea de a reveni. După ce a jucat la PSG, Hervin Ongenda n-a avut traiectoria dorită, a fost la Bastia, Zwolle, Real Murcia, dar FC Botoşani a reprezentat echipa la care a convins. 

După ce s-a despărţit în iulie de Rapid Bucureşti, unde a stat doar jumătate de an, francezul şi-a căutat o echipă în străinătate, iar într-un final a revenit la FC Botoşani. 

”Aseară am vorbit cu Ongenda, ne-am înţeles! Eu am încredere în copilul ăsta, iar dacă vine la mine, să mă ajute, poate să ajungă iar la un nivel bun.

Fac tot ce ţine de mine, dar depinde şi de el. Am şi nevoie de un număr 10 acum. Aseară şi-a dat acordul să vină, astăzi nu am vorbit cu el.

I-am spus preşedintelui să facă actele, dar Ongenda le comunică (n.r. - datele) mai târziu, aşa”, a declarat Valeriu Iftime, conform Sport.ro

 

Afla mai multe despre: hervin ongendahervin ongenda fc botosanivaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare