Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul din Superligă acuză un complot împotriva echipei sale şi ameninţă cu retragerea din fotbal. ”Nu suntem doriţi. Îmi vine să mă las”

Patronul din Superligă acuză un complot împotriva echipei sale şi ameninţă cu retragerea din fotbal. ”Nu suntem doriţi. Îmi vine să mă las”

Superliga

Comentarii

Valeriu Iftime a desfiinţat arbitrajul de la meciul dintre FC Botoşani şi Hermannstadt, încheiat la egalitate, scor 2-2.

La debutul pe banca moldovenilor, Dan Alex a susţinut că golul înscris de Daniel Paraschiv, în minutul 29, a fost înscris dintr-o poziţie neregulamentară, după o centrare din partea dreaptă a terenului. Finanţatorul lui FC Botoşani a ieşit şi el la atac şi chiar a ameninţat cu retragerea din fotbal, considerând că greşelile de arbitraj împotriva echipei sale au drept scop retrogradarea clubului din prima ligă.

”Nu înţeleg ce fel de VAR, cum putem noi să fim în halul ăsta”

”E a doua oară când se greşeşte flagrant împotriva mea. Parcă la fiecare meci am ceva care mă pedepseşte. Prea multe greşeli în defavoarea clubului meu. Botoşaniul nu e dorită în prima ligă de foarte multă vreme. 

De ce n-a fost domnul Chivulete să vadă dacă a fost sau nu ofsaid? Nu înţeleg ce fel de VAR, cum putem noi să fim în halul ăsta.  Îmi vine să mă las de fotbal! Dacă mi se mai întâmplă două din astea... eu plec pur şi simplu!”, a spus Valeriu Iftime, pentru PRO TV.

FC Botoşani nu are nicio victorie în primele opt etape din Superligă şi este pe ultimul loc.

Cine l-a nemulţumit pe Dan Alexa la primul meci la FC Botoşani: "Am poza pe telefon"

"Da, un meci cu ritm, un meci bun. Am întâlnit o echipă grea, omogenă, cu o mare calitate în primul 11. Cred că am făcut un joc bun, am avut atitudine, am pus probleme şi în 10 oameni. Din păcate, am luat goluri pe greşeli care nu trebuiau să se întâmple. Plus primul gol al lui Hermannstadt, după ce am văzut reluările, a fost din offside. Chivulete (n.r. - arbitrul central) e bun, talentat, dar cred că cei din cabina VAR au greşit. Am poza pe telefon şi au greşit. 

A fost un joc bun al nostru, am avut situaţii de a prelua conducerea şi în 10 oameni, mai ales că Hermannstadt pierde foarte greu. 

Benzar ar trebui să fie un plus, dar cred că în momentul ăsta ar trebui să confirme. A intrat într-un con de umbră în ultimii ani şi mi-ar plăcea să cred că nu şi-a spus ultimul cuvânt. Ne mai trebuie un jucători, doi jucători, ne trebuie un atacant de careu. Am început să cunosc jucătorii şi poate fi un punct de plecare pentru noi. Sunt şi jucători noi, au nevoie de acomodare, trebuie să lucrăm şi la omogenitate. Am luat uşor goluri şi puteau fi evitate", a declarat Dan Alexa, după FC Botoşani - Hermannstadt.

VIDEO cu faza invocată de Iftime şi Alexa

Afla mai multe despre: fc botosani 

viewscnt
Articole similare