Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Protejatul” lui Laszlo Dioszegi, principalul ”vinovat” pentru demiterea unui antrenor de la Sepsi. ”A venit patronul şi mi-a spus” | EXCLUSIV

”Protejatul” lui Laszlo Dioszegi, principalul ”vinovat” pentru demiterea unui antrenor de la Sepsi. ”A venit patronul şi mi-a spus” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe este una dintre cele mai în formă echipe din România la momentul de faţă, însă începuturile covăsnenilor în Superligă nu au fost deloc uşoare. Eugen Neagoe a resuscitat echipa în stagiunea 2017-2018, după un start dezastruos de campionat cu Vali Suciu pe bancă.

Neagoe a fost adus la Sfântu Gheorghe în luna noiembrie a anului 2017 pentru a o salva pe Sepsi de la retrogradare, şi a făcut minuni pentru formaţia, care la acea vreme era debutantă în Liga 1. În stagiunea 2017-2018, Sepsi  a scăpat fără emoţii de retrogradare, iar în anul următor a reuşit accederea în play-off. 

Attila Hadnagy, mărul discordiei între Diosezgi şi Eugen Neagoe

Atmofersa de la Sepsi s-a stricat, odată cu conflictul dintre Attila Hadnagy şi Eugen Neagoe. Antrenorul l-a dat afară pe Hadnagy din vestiar în urma unei neînţelegeri, după ce fostul atacant al lui FC Braşov i-a reproşat tehnicianului numărul mic de minute care i se ofereau pe gazon.

În luna mai a anului 2019, Atilla Hadnagy s-a retras din activitatea de fotbalist, iar Laszlo Dioszegi i-a propus un post în conducerea administrativă a clubului. Eugen Neagoe nu a fost de acord ca Hadnagy să devină director sportiv, iar asta a rezultat în plecarea antrenorului de pe banca covăsnenilor.

”La Iaşi am plecat după 15 jocuri fără înfrângere. La Sepsi, echipa era pe penultimul loc, am terminat în primul an pe nouă. În al doilea an am dus-o în play-off, pe locul şase. Din cauza unei persoane că nu juca (n.r. Attila Hadnagy). A venit patronul: ”Ştii, a fost OK, totul nesperat de bine, dar aş vrea să fac o schimbare.” Dacă vrei să o faci, o faci. Eu sunt patron? Tu eşti patron”, a spus Eugen Neagoe, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: sepsieugen neagoehadnagydiosezgi 

viewscnt
Articole similare