Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Calificarea României la EURO, performanţă sau praf în ochii lumii? ”Joci două meciuri şi te întorci cu coada între picioare” | EXCLUSIV

Calificarea României la EURO, performanţă sau praf în ochii lumii? ”Joci două meciuri şi te întorci cu coada între picioare” | EXCLUSIV
Comentarii

Echipa naţională a României şi-a dezamăgit suporterii în ultimii opt ani, după ce tricolorii au ratat, rând pe rând, trei calificări la turneele finale.

În preliminariile pentru EURO 2024, România este în grafic şi îşi poate asigura în mare calificarea la turneul final din Germania, dacă o va învinge pe Israel şi nu va pierde cu Kosovo. Chiar şi aşa, situaţia fotbalului românesc nu este văzută cu ochi buni de mulţi foşti jucători de la noi din ţară. 

O eventuală calificare a României l-ar lăsa rece pe Florin Lovin. ”Sunt atât de indiferent. Mi-am pierdut orice speranţă”

Invitat în studioul Orange Sport, Florin Lovin s-a declarat nepăsător faţă de şansa mare pe care tricolorii o au de a se califica la EURO 2024. În opinia fostului căpitan de la FCSB, o eventuală participare la turneul final nu ar reprezenta decât un foc de paie, nu doar din cauza şanselor mici de a ajunge în fazele superioare ale competiţiei, ci şi din pricina unor false iluzii pe care şi le-ar face oficialii FRF.

”Eu sunt atât de indiferent (n.r. de situaţia echipei naţionale). În primul rând, tot nu se va schimba nimic. Fundamental, o calificare la EURO îţi aduce doar participarea, probabil joci două meciuri şi te întorci cu coada între picioare. Emulaţie? E acelaşi sistem, aceiaşi oameni.

Ei (n.r.- conducătorii Federaţiei) oricum schimbă ce vor, când vor. Indiferent de ce se întâmplă, nu realizează că avem o problemă. Plus că o calificare ar aduce argumentul că noi suntem bine, iar noi nu suntem. Mi-am pierdut orice speranţă că în ţara asta se mai poate face ceva din punct de vedere sportiv”, a spus Florin Lovin, în exclusivitate pentru Orange Sport.

În acest moment, tricolorii se luptă pentru poziţia a doua din grupa I cu Israel, după ce Kosovo a ieşit din calcule. Naţionala noastră are cu un punct peste alb-albaştrii, dar cu avantajul că am jucat deja pe terenul Elveţiei.

  • La ultima participare la un turneu final, România a fost eliminată de pe ultimul loc dintr-o grupă accesibilă, din care mai făceau parte Franţa, Elveţia şi Albania.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăflorin lovin 

viewscnt
Articole similare