Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul cu aproape 300 de prezenţe în Serie A, impresionat de nivelul Superligii: „Este un campionat puternic”

Fotbalistul cu aproape 300 de prezenţe în Serie A, impresionat de nivelul Superligii: „Este un campionat puternic”
Comentarii

Jasmin Kurtic (34 de ani), jucătorul adus în această vara de Universitatea Craiova după o experienţă la PAOK Salonic este impresionat de nivelul campionatului din România.

Slovenul în vârstă de 34 de ani, venit la Universitatea Craiova din postura de jucător liber de contract are 289 de meciuri jucate în Serie A, pentru formaţii precum Fiorentina, Sassuolo, Atalanta, SPAL, Torino, Palermo şi Parma. 

Ultimul club la care a fost legitimat a fost chiar formaţia antrenată de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, pentru care a jucat 63 de meciuri şi a marcat de 21 de ori din poziţia de mijlocaş central.

Kurtic a dezvăluit de curând faptul că este plăcut surprins de nivelul campionatului nostru:

„Când a fost vorba să-mi caut un club, cel mai important lucru luat în calcul de mine a fost să revin cât mai repede posibil pe teren. 

În acest moment, sunt plăcut surprins de nivelul din România, care are un campionat puternic, în care se regăsesc cluburi bine organizate. 

Când am sosit în România, am ajuns la un consens cu antrenorul în ceea ce priveşte ritmul în care trebuie să mă pregătesc, pentru a primi din ce în ce mai multe minute în fiecare meci. 

Efectele accidentării încă se resimt, dar am revenit pe teren, ceea ce mă bucură. Acum trebuie doar să muncesc din greu” a fost declaraţia lui Jasmin Kurtic, pentru Radio Odeon.

Pentru echipa naţională a Sloveniei, Kurtic a adunat 83 de prezenţe şi a marcat două goluri, fiind pe locul 5 din clasamentul all-time al jucătorilor cu cele mai multe selecţii pentru naţionala Sloveniei.

În tricoul Universităţii Craiova, Kurtic a disputat trei partide. 28 de minute în succesul cu 3-0 împotriva celor de la UTA Arad, 45 de minute în înfrângerea suferită la Ovidiu în faţa Farului şi toate minutele în meciul din deplasare cu FCSB.

 

Afla mai multe despre: kurticcraiovapaok 

viewscnt
Articole similare