Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Omul ăsta merita cinci baloane de aur!” Înlocuitorul lui Benzema, uimit de ce a văzut la Real Madrid

„Omul ăsta merita cinci baloane de aur!” Înlocuitorul lui Benzema, uimit de ce a văzut la Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Joselu (33 de ani), atacantul împrumutat Real Madrid de la Espanyol pe o perioadă de un sezon a declarat că actualul său coleg de la Real Madrid, Toni Kroos, "merită cinci baloane de aur".

Experimentatul atacant spaniol adus în această vară pe Santiago Bernabeu de la retrogradata Espanyol este uimit de coechipierul său, germanul Toni Kroos.

După plecarea lui Karim Benzema la Al Ittihad, Real Madrid a fost nevoită să apeleze la o variantă de urgenţă, astfel Joselu s-a alăturat "galacticilor" sub formă de împrumut timp de un an.

Deşi Real Madrid are în prezent la mijlocul terenului un câştigător al balonului de aur, este vorba de croatul Luka Modric (37 de ani), Joselu rămâne uimit de talentul germanului Toni Kroos.

Spaniolul a declarat într-un interviu pentru AS faptul că Toni Kroos "merită cinci baloane de aur".

"Este un jucător incredibil, care poate oricând să decidă un meci. E unul dintre jucătorii care m-au uimit cel mai mult la Real Madrid.

Nu pierde niciodată mingea şi joaca cu un calm prin care se evidenţiază, este o plăcere să joc cu el." a completat Joselu pentru AS.

"Bellingham poate câştiga orice îşi propune"

Joselu a mai fost impresionat şi de noul transfer de marcă al celor de la Real Madrid, Jude Bellingham. Tânărul mijlocaş englez a fost numit jucătorul lunii august în La Liga, fiind decisiv pentru Real Madrid în acest început de campionat.

"Este un jucător excelent, vorbesc mult cu el fiindca am învăţat limba engleză în perioada în care jucam în Premier League.

Este tip modest şi muncitor care deja simte ce înseamă să joci la Real Madrid.

Are posibilitatea să câştige orice trofeu. Deja a atras atenţia întregului vestiar.

La vârsta lui, poate să câştige orice îşi propune, evident ca poate deveni pe viitor şi câştigătorul unui balon de aur."

Cât despre plecarea lui Benzema, Joselu a povestit scurt decizia sa de a păstra numărul 9 purtat de Benzema neatins, fiind atras de numărul 14. 

"Am ales numărul 14 pentru un motiv foarte simplu, este numărul cu care am debutat la Celta Vigo, în liga a doua.

Chiar nu îmi pasă ce număr port, sincer. Lucrul important este faptul ca fac parte din această echipa a lui Real Madrid, este ca un vis împlinit pentru mine.

Port numărul 14, care este un număr special dintre cei 25 de jucători ai primei echipe iar asta e tot ce contează. Numărul 9 a fost purtat timp de mulţi ani de o legendă a clubului din Madrid."

Afla mai multe despre: real madridjoselu 

viewscnt
Articole similare