Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Transfer exotic pentru o candidată la titlu. Pentru ce echipă va juca al doilea costarican din istoria Superligii

OFICIAL | Transfer exotic pentru o candidată la titlu. Pentru ce echipă va juca al doilea costarican din istoria Superligii

Superliga

Comentarii

Carlos Mora este noul jucător al Universităţii Craiova. Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a oltenilor.

”Ştiinţa realizeazǎ a doua mutare a verii, transferându-l în Cetatea Băniei pe Carlos Mora de la formaţia de primă ligă din Costa Rica, LD Alajuelense.

Astăzi, Universitatea Craiova a semnat un contract valabil pe o perioadă de 4 ani cu internaţionalul costarican în vârstă de 23 de ani. El va purta tricoul cu numărul 17 şi va ajunge în această seară în cantonamentul din Austria.

Carlos este un fotbalist polivalent, postul său principal fiind cel de extremă dreapta, dar a mai evoluat atât în flancul stâng, cât şi în linia de mijloc. 216 meciuri, 33 de goluri şi 41 de pase decisive sunt cifrele realizate la fostul său club, în timp ce pentru Echipa Naţională a evoluat în 8 partide.

Mult succes în alb-albastrul Ştiinţei, Carlos!”, a scris Universitatea Craiova, pe pagina de Facebook.

Pentru echipa patronată de Mihai Rotaru este al doilea transfer din această vară, după cel al lui Silviu Lung Jr.

Carlos Mora este al doilea costarican din istorie ce va evolua în Superligă, după Winston Parks, unul dintre jucătorii emblematici ai lui Poli Timişoara din ”era” Marian Iancu.

  • Carlos Mora este cotat de Transfermarkt la 400.000 de euro.

 

Afla mai multe despre: superligauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare