Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Trecut pe la Barcelona şi Real Madrid, fotbalistul a ajuns la Real Sociedad. Noul transfer a stabilit o premieră în istoria clubului basc

OFICIAL | Trecut pe la Barcelona şi Real Madrid, fotbalistul a ajuns la Real Sociedad. Noul transfer a stabilit o premieră în istoria clubului basc

La Liga

Comentarii

Un jucător trecut pe la FC Barcelona şi Real Madrid a semnat cu Real Sociedad, prilej prin care a stabilit o premieră pentru noul său club.

OFICIAL | Trecut pe la Barcelona şi Real Madrid, a ajuns la Real Sociedad. Noul transfer a stabilit o premieră în istoria clubului basc

Takefusa Kubo a părăsit Real Madrid şi a semnat un contract pe cinci sezoane cu Real Sociedad.

Mijlocaşul în vârstă de 21 de ani a devenit primul jucător japonez din istoria lui Real Sociedad.

Kubo a fost legitimat la grupele de copiii ale clubului FC Barcelona şi a jucat apoi pentru FC Tokyo şi Yokohama Marinos, iar în 2019 a semnat cu Real Madrid.

Takefusa Kubo nu a jucat însă niciun meci în La Liga pentru madrileni fiind împrumutat la Mallorca, Villarreal şi Getafe.

Cea mai bună stagiune pentru jucătorul japonez din punct de vedere al cifrelor ofensive este 2019-2020, pe vremea în care evolua la Mallorca. A reuşit patru goluri şi cinci pase decisive în 35 de meciuri disputate în La Liga.

Kubo a evoluat de 18 ori pentru echipa naţională a Japoniei şi a marcat un gol.

Real Sociedad a încheiat sezonul trecut pe locul al şaselea în prima ligă spaniolă, astfel că va evolua în Europa League.

Afla mai multe despre: barcelonareal madrid 

viewscnt
Articole similare