Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Universitatea Cluj l-a demis pe Anton Petrea!

OFICIAL | Universitatea Cluj l-a demis pe Anton Petrea!

U Cluj

Comentarii

Universitatea Cluj a anunţat, joi, încetarea raporturilor contractuale cu antrenorul principal Anton Petrea şi staff-ul său.

Formaţia clujeană a făcut anunţul pe reţelele sociale, joi după-amiază

Anton Petrea a fost demis de la Universitatea Cluj

Chiar dacă în mesajul ”şepcilor roşii” se vorbeşte despre un ”acord de încetare a colaborării”, în realitate este vorba despre o demitere ”cosmetizată”.

Şefii clubului ardelean au făcut tot posibilul pentru a-l îndepărta pe tehnician, nemulţumiţi de metodele acestuia de antrenament, dar şi de locul ocupat de Universitatea în Superligă, după primele şase runde - locul 12, cu doar 6 puncte.

FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord de încetare a colaborării cu antrenorul Anton Petrea.

Clubul nostru doreşte să le mulţumească lui Anton Petrea şi staff-ului său, format din Cristian Ţermure (antrenor secund), Vasile Gheorghe (preparator fizic) şi Dumitru Hotoboc (antrenor cu portarii) pentru munca depusă la ”U”.

Le dorim mult succes în carieră!”, a anunţat clubul clujean pe reţelele sociale.

Toni Petrea a prins doar şase meciuri pe banca celor de la Universitatea Cluj: o victorie, trei egaluri şi două înfrângeri. Golaveraj: 10-13.

În acest moment, lista posibililor înlocuitori este una foarte mare. S-a vorbit despre Marius Şumudică, Eugen Neagoe sau chiar Ioan Ovidiu Sabău.

În trecut s-a vorbit chiar şi despre Viorel Moldovan, aşa că nu ar fi exclus ca ”Moldo-gol” să fie din nou inclus în ecuaţie.

Afla mai multe despre: anton petrea 

viewscnt
Articole similare