Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”U” Cluj, pe mâna unui alt component al ”Generaţiei de Aur?”: ”Am fost întrebat dacă aş fi interesat!” | EXCLUSIV

”U” Cluj, pe mâna unui alt component al ”Generaţiei de Aur?”: ”Am fost întrebat dacă aş fi interesat!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Universitatea Cluj a rămas fără antrenor după ce Ioan Ovidiu Sabău şi-a prezentat demisia, zilele acestea, din cauza unor probleme medicale. Cu toate acestea, fostul mijlocaş va rămâne în conducerea echipei.

Viorel Moldovan a recunoscut că există şanse să o preia pe Universitatea Cluj, însă nimeni din cadrul clubului nu l-a contactat până în momentul de faţă.

Viorel Moldovan este dispus să o preia pe ”U” Cluj

Trei nume se vehiculează printre posibilii înlocuitori ai lui Ioan Ovidiu Sabău: Cristiano Bergodi, Viorel Moldovan şi Anton Petrea.

Fostul mare internaţional Viorel Moldovan a recunoscut că a fost întrebat dacă ar accepta să o antreneze pe Universitatea Cluj, şi-a dat acordul verbal, însă nimeni din conducerea ”Şepcilor Roşii” nu l-au contactat.

Am fost sunat de o persoană apropiată clubului U Cluj, care m-a întrebat dacă aş fi interesat să preiau banca tehnică, în cazul în care Ioan Ovidiu Sabău nu va mai continua.

I-am spus că din partea mea există disponibilitate, iar dacă U Cluj sunt interesaţi de serviciul meu, ne putem aşeza la masă pentru a discuta anumite aspecte în profunzime. Să vedem dacă ajungem la un numitor comun.

Mi s-a spus că voi fi contactat de către oficiali, dar nu s-a întâmplat până în momentul de faţă. Acum cateva zile (n.r. - când a vorbit cu acea persoană), când Neluţu nu luase decizia, iar cei de acolo o aşteptau.

Cu U Cluj am discutat de multe ori. Şi înainte de Neluţu Sabau am vorbit. Chiar am discutat cu unul dintre colaboratorii lui Neluţu, Sandu Tărbârcă, şi cam ştiu tot ce se întâmplă la Cluj, de lot, de tot,  pentru orice caz. Nu pot duce la discuţii nepregătit.

Da, cunoscut toate mişcările, am toate datele. Eu 2017 şi înainte de 2017, a fost varianta U Cluj pentru mine. Atunci era Walter patron. Echipa retrogradase. Dar nu am mai ajuns.

Viorel Moldovan: ”U Cluj este echipa copilăriei mele!”

Clujul m-a atras tot timpul, sunt aproape de Bistriţa, 125 de km. Un oraş frumos. Echipa copilăriei mele. Mergeam foarte des la meciurile lui U Cluj. Un oraş care mă încântă.

(n.r - care sunt şansele) Nu ştiu, nu mă agit prea tare. Pentru mine, foarte important este mediul, locul unde mă duc. Eu sunt o persoana care vrea să simtă susţinere, afecţiune, ca să pot da foarte mult. Să fiu bine venit.

Chiar am primit foarte multe mesaje din partea prietenilor mei din Cluj, care mi-au spus că aşteaptă cu braţele deschise, dacă va fi. Nu se ştie ce se va întâmpla. Eu nu am vrut discut, am vrut să evit. Dacă se leagă ceva, bine. Dacă nu, la fel de bine. Vedem ce se va întâmpla”, a declarat Viorel Moldovan, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: viorel moldovanioan ovidiu sabauu cluj 

viewscnt
Articole similare