You are here:

OFICIAL | Universitatea Craiova a anunţat plecarea unui jucător cu zeci de selecţii pentru naţionala ţării sale: ”Mulţumim!”

OFICIAL | Universitatea Craiova a anunţat plecarea unui jucător cu zeci de selecţii pentru naţionala ţării sale: ”Mulţumim!”
Comentarii

Universitatea Craiova nu mai contează pe serviciile unui jucător adus cu doar şase luni în urmă. Acesta a bifat puţine meciuri la echipa din Oltenia.

Universitatea Craiova, anunţ oficial despre plecarea jucătorului după numai şase luni

Universitatea Craiova a anunţat, în mod oficial, despărţirea de jucătorul Pyry Soiri. Acesta venise în Bănie la începutul anului, în luna ianuarie.

”OFICIAL | Mulţumim, Pyry Soiri!

Clubul Universitatea Craiova l-a transferat definitiv pe internaţionalul finlandez Pyry Soiri la formaţia Athens Kallithea FC din Grecia.

Îi mulţumim şi îi dorim mult succes în continuare!”, a fost mesajul postat de clubul Universitatea Craiova, pe pagina de Facebook.

Cotat la 300.000 de euro de specialişii de la Transfermarkt.com, Pyry Soiri a jucat doar şapte meciuri la Universitatea Craiova.

Fundaş dreapta de meserie, Soiri, în vârstă de 29 de ani, este un internaţional finlandez cu 45 de selecţii şi şapte goluri pentru naţionala ţării sale.

Afla mai multe despre: craiovapyry soirisuperliga 

viewscnt
Articole similare