You are here:

„Olaru pleacă de la FCSB!” Bombă în fotbalul românesc. Pe cine aduce Becali în locul său pentru Champions League

„Olaru pleacă de la FCSB!” Bombă în fotbalul românesc. Pe cine aduce Becali în locul său pentru Champions League

FCSB

Comentarii

Darius Olaru, unul dintre cei mai importanţi jucători de la FCSB, ar putea pleca de la echipă în această vară.

Posibila plecare a lui Darius Olaru de la FCSB, anunţată în direct

În direct la Prima Sport, expertul Constantin Zotta a venit cu o teorie interesantă legată de mutarea lui William Baeten la FCSB. MM Stoica a confirmat că belgianul s-a înţeles cu formaţia campioană, dar a precizat că vine la FCSB pentru a-l dubla pe Marius Ştefănescu pe poziţia de extremă dreapta.

Totuşi, Costel Zotta are o altă interpretare. Fostul arbitru e de părere că Baeten poate juca şi pe postul de mijlocaş ofensiv, acolo unde joacă Darius Olaru, iar transferul belgianului s-a făcut tocmai pentru că există şanse mari ca Darius Olaru să plece de la FCSB.

„Eu cred că Olaru are şanse mari să plece în septembrie sau august. Eu cred că au făcut o mişcare bună, au luat un jucător valoros din campionatul României, un jucător care a arătat că poate. Nu va mai fi nevoie de un test, de acomodare.

Acum nu te mai gândeşti de două ori dacă îl păstrezi pe Olaru pentru că deja ai un jucător de rezervă. Orice poţi crede despre Gigi Becali, dar nu că nu are mişcările calculate şi planificate. Eu cred că a făcut o mişcare bună”, a spus Constantin Zotta, la Prima Sport.

  • 7 milioane de euro este cota de piaţă a lui Darius Olaru, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Ce a spus MM Stoica despre transferul lui Baeten

„Da, vine Baeten! Este vânzare. Craiova păstrează procente, da. Rămâne de văzut dacă vor mai veni jucători, asta depinde şi de parcursul european. Eu refuz să cred că nu vom juca în grupele unei competiţii europene.

La momentul ăsta, dacă suntem eliminaţi de 2 ori, tot vom juca în play-off-ul Conference League, unde teoretic trebuie să dăm peste un adversar modest, dar rămâne de văzut, că la ce s-a întâmplat în Europa, nu mai înţelegi nimic.

Pe Baeten l-am văzut atacant lateral dreapta şi mijlocaş central. El vine să-l dubleze pe Ştefănescu practic”, a spus MM Stoica, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: darius olarugigi becalifcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare