Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olimpiu Moruţan, exclus din lotul Galatei: ”Lipsă de disciplină şi neimplicare la antrenamente”. Când va părăsi românul clubul

Olimpiu Moruţan, exclus din lotul Galatei: ”Lipsă de disciplină şi neimplicare la antrenamente”. Când va părăsi românul clubul

Stranieri

Comentarii

Olimpiu Moruţan a fost exclus din lotul Galatei pentru un al doilea meci consecutiv.

Galatasaray are să dea piept cu Rizespor duminică seara, dar Olimpiu Moruţan nu va fi nici măcar pe banca de rezerve.

Românul a fot exclus din lot de Domenec Torrent pentru un al doilea meci consecutiv, după ce acesta a fost dezamăgit de fostul jucător de la FCSB.

Iniţial, antrenorul spaniol voia să îl excludă definitiv din lot pe Moruţan, dar nu a fost lăsat de preşedintele Burak Elmas.

Echipele din Turcia au voie să includă 12 străini pe foiile de joc de la fiecare partidă, iar Galata are 14 în lot.

Totuşi, Torrent a preferat să meargă la meciul cu Rize cu doar 11 străini, decât să să îl includă şi pe Olimpiu Moruţan.

Olimpiu Moruţan, exclus din lotul Galatei

Conform presei din Turcia, antrenorul a fost dezamăgit de ”lipsa de disciplină şi neimplicare la antrenamente” demonstrate de Moruţan, care are zilele numărate la Galata.

Jurnaliştii turci anunţă că Moruţan va părăsi definitiv echipa în vară, sau măcar sub formă de împrumut, dacă şefii Galatei nu reuşeşc să îl vândă.

În urmă cu 10 zile, Edi Iordănescu recunoştea că fotbalistul român nu s-a integrat în Turcia şi afirma că ar fi plecat mai pregătit dacă apuca să lucreze cu el.

Cum am semnat cu FCSB, la o săptămână, a plecat Moruţan. O ofertă bună pentru el, pentru club. Când a aflat de ofertă, a venit la mine în cameră şi am discutat şi l-am înţeles.

Dar dacă aveam posibilitatea să lucrez cu el şase luni, un an de zile ar fi plecat mult mai pregătit la Galatasaray şi nu mai traversa perioadele pe care le traversează şi nu se mai punea problema, cum s-a tot vorbit în spaţiul public, de împrumutul lui înapoi.

Mai avea multe lucruri de pus la punct la mentalitate, la implicare, la disciplină, la viaţa extarsportivă, la personalitatea lui, la psihicul lui.

Nu era pregătit pentru această mutare, dar a plecat în baza talentului lui”, a declarat Edi Iordănescu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: olimpiu moruţan 

viewscnt
Articole similare