Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul tehnician al FCSB-ului şi o legendă a Rapidului, propuşi de MM Stoica în locul lui Mihai Iosif: ”Mă gândeam la ei” | EXCLUSIV

Fostul tehnician al FCSB-ului şi o legendă a Rapidului, propuşi de MM Stoica în locul lui Mihai Iosif: ”Mă gândeam la ei” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Mihai Iosif este aproape de despărţirea de Rapid, din pricina rezultatelor modeste ale echipei.

Rapid ş-a consemnat soarta în urma remizei cu Dinamo, deşi oricum nu mai avea mari şanse de a prinde play-off-ul.

La şase puncte de poziţia a şasea cu trei meciuri rămase, giuleştenii îşi propuseseră să câştige fiecare dintre ultimele jocuri, dar au început cu stângul.

La derby-ul cu Dinamo, giuleştenii era favoriţi, chiar dacă formaţia lui Flavius Stoican a început să se închege în ultimele meciuri.

Aşadar, cu galeria în spate, elevii lui Mihai Iosif veneau favoriţi pe Arena Naţională, dar ar fi putut chiar să piardă partida.

Dandea şi Grigore s-au făcut de râs la golul ”câinilor”, în timp ce Matei şi Rodriguez au fost foarte aproape de a puncta în ultimele minute.

În final, partida s-a încheiat 1-1, dar fanii giuleşteni tot au rămas incredibil de nemulţumiţi şi i-au cerut demisia lui Mihai Iosif.

După nouă etape consecutive fără victorie, tehnicianul are şanse de a fi înlocuit şi s-a tot vorbit despre variantele Mutu şi Şumudică.

Fostul tehnician al FCSB-ului şi o legendă a Rapidului, propuşi de MM Stoica în locul lui Mihai Iosif

Totuşi, fostul antrenor de la Malatya a afirmat, în urma derby-ului, după ce a fost prezent la stadion, că nu va reveni în România, iar ”Briliantul” nu are nicio asociere cu clubul.

Aşadar, MM Stoica a făcut o propunere conducerii giuleştene, un tandem pentru banca tehnică a Rapidului.

Managerul general i-a propus pe Bogdan Andone, fost antrenor la FCSB şi jucător la Rapid, şi Vasile Maftei, legendă din Giuleşti, pentru a îi lua locul lui Mihai Iosif, în cazul în care se va dori schimbarea sa.

Mă gândeam la Bogdan Andone, alături de Vasile Maftei. La Rapid trebuie să aduci un antrenor care are legătură cu acest club. Şi Rednic, toţi aveau legătură cu Rapidul.

Doar Mircea Lucescu nu, dar Mircea Lucescu e Mircea Lucescu. A fost o mare surpriză când a venit, el şi Copos au făcut-o mare pe Rapid”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare