Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olimpiu Moruţan i-a innebunit pe italieni: ”Fotbalist adevărat, şi-a trimis adversarii la balamuc!”

Olimpiu Moruţan i-a innebunit pe italieni: ”Fotbalist adevărat, şi-a trimis adversarii la balamuc!”
Comentarii

Olimpiu Moruţan (23 de ani) a reuşit o dublă pentru Pisa într-un meci în care a jucat 69 de minute, împotriva celor de la Cosenza, în etapa a 12-a din Serie B.

Olimpiu Moruţan i-a innebunit pe italieni: ”Fotbalist adevărat, şi-a trimis adversarii la balamuc!”

Împrumutat de Galatasaray la Pisa, în Italia, Olimpiu Moruţan a reuşit să marcheze de două ori în meciul cu Cosenza. Fotbalistul român nu mai marcase de nouă partide pentru echipa italiană.

Mai întâi, în minutul 13, Olimpiu Moruţan a ţinut excelent în joc pentru Pisa o minge ce părea pierdută, după o centrare din dreapta la care atacantul nu a ajuns. A ajuns primul la balon, a pus corpul şi s-a întors cu adversar în spate, apoi a şutat la colţul scurt şi l-a învins pe portarul advers.

Apoi, Moruţan a reuşit dubla, în minutul 63, a interceptat o minge la mijlocul terenului şi a profitat de "amorţeala" fundaşilor, a pătruns în careu şi l-a executat pe portar cu un şut la colţul lung. N-a rămas, însă, pe teren până la final. Pentru a primi "standing ovation", Moruţan a fost schimbat în minutul 69, cu Tramoni.

Tuttomercatoweb, care l-a notat pe român cu 8, cea mai mare notă a rundei, i-a făcut o descriere extrem de bună:

”A fost după-amiaza lui. Inspirat. Toate acţiunile periculoase au pornit de la picioarele şi imaginaţia lui. A avut meritul de a debloca partida cu un şut chirurgical cu stângul. Apoi, a trimis apărarea adversă la balamuc cu alte câteva dintre fazele sale. În repriza a doua, a închis meciul cu un gol de fotbalist adevărat”.

Au fost primele reuşite ale lui Olimpiu Moruţan pentru Pisa după nouă meciuri de secetă.

În total, de la începutul sezonului, Olimpiu Moruţan a marcat de trei ori şi a livrat trei pase de gol în 10 meciuri jucate pentru Pisa.

  • 3,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Olimpiu Moruţan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Ionuţ Radu şi Vlad Chiricheş ratează duelul cu Ciprian Tătăruşanu. Anunţul antrenorului Massimiliano Alvini

Afla mai multe despre: olimpiu morutan 

viewscnt
Articole similare