Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olimpiu Moruţan, înapoi la FCSB? Galatasaray vrea să scape de el şi să-l trimită sub formă de împrumut

Olimpiu Moruţan, înapoi la FCSB? Galatasaray vrea să scape de el şi să-l trimită sub formă de împrumut

FCSB

Comentarii

Olimpiu Moruţan (22 de ani) ar putea reveni la FCSB în această iarnă, la doar şase luni de la plecarea la Galatasaray, care a plătit 3,5 milioane de euro pentru a-l cumpăra, sumă la care se vor adăuga bonusuri care pot duce suma la 7 milioane. Turcii au schimbat antrenorul, pe Fatih Terim, şi l-au numit pe Domenec Torrent.

Olimpiu Moruţan, înapoi la FCSB? Galatasaray vrea să-l împrumute, iar clubul roş-albastru e o variantă

Schimbarea de antrenor ar putea aduce plecarea lui Olimpiu Moruţan de la Galatasaray. Echipa din Istanbul e nemulţumită de randamentul jucătorului din România şi ar dori să-l trimită sub formă de împrumut, scrie ProSport, care anunţă FCSB este printre variantele la care se gândesc turcii.

Galatasaray îşi doreşte să scape de Moruţan şi să-l trimită sub formă de împrumut între şase şi 18 luni, la un alt club, mai scrie ProSport. Noul tehnician va avea ultimul cuvânt de spus în ceea ce-l priveşte pe internaţionalul român, iar decizia va fi luată până la finalul perioadei de mercato.

Olimpiu Moruţan s-a transferat de la FCSB la Galatasaray în august 2021, în schimbul a unei sume iniţiale de 3,5 milioane de euro, la care adaugă bonusuri ce o pot ridica la şapte. De la sosirea la Istanbul, Moruţan a strâns trei goluri şi trei pase de gol în 23 de meciuri.

  • 5 - cinci milioane de euro este cota de piaţă a lui Olimpiu Moruţan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: olimpiu morutantransferimprumutfcsbgalatasaray 

viewscnt
Articole similare