Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olimpiu Moruţan pleacă de la Galatasaray. Va fi coleg cu un român la o echipă de tradiţie din Italia

Olimpiu Moruţan pleacă de la Galatasaray. Va fi coleg cu un român la o echipă de tradiţie din Italia
Comentarii

Olimpiu Moruţan (24 de ani) o va părăsi pe Galatasaray. Mijlocaşul ofensiv este gata de revenirea în al doilea eşalon al fotbalului italian.

Prezent iniţial în lotul turcilor de la Galatasaray, pentru începutul sezonului conducerea clubului a decis să renunţe în cele din urmă la Moruţan. În sezonul trecut, Olimpiu Moruţan a fost jucător de bază la Pisa, formaţie din Serie B.  Italienii au fost dispuşi să-l păstreze, dar Galatasaray l-a chemat pentru a decide dacă românul ar putea face faţă nivelului din Turcia.

Moruţan ar putea ajunge la Palermo

Victor Becali a dezvăluit că şefii de la Galatasaray vor lua o decizie în privinţa românului după returul dublei cu Zalgiris, din al doilea tur preliminar al Champions League, conform iAM Sport. Astfel, Moruţan este aproape de o mutare tot în Serie B, la Palermo. Echipă la care evoluează şi Ionuţ Nedelcearu (27 de ani). ”Vulturii” au terminat pe nouă în sezonul trecut. Clubul este deţinut de grupul City, companie care deţine şi Manchester City, Girona, Troyes şi New York City FC.

În tricoul Pisei, românul a bifat 35 de meciuri, a marcat şase goluri şi opt pase de gol. În vârstă de 24 de ani, Olimpiu Moruţan este cotat de Transfermarkt la 4.500.000 de euro.

 

Afla mai multe despre: moruţan 

viewscnt
Articole similare