Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmuth Duckadam ştie care va fi arma secretă a FCSB-ului în dubla cu Nordsjaelland. ”Doar el are şanse”. Ce spune despre revenirea în Ghencea | EXCLUSIV

Helmuth Duckadam ştie care va fi arma secretă a FCSB-ului în dubla cu Nordsjaelland. ”Doar el are şanse”.  Ce spune despre revenirea în Ghencea | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Partida cu CFR din Ghencea a consemnat revenirea vicecampioanei României pe Stadionul Steaua după opt ani şi jumătate. La două zile după meci, roş-albaştrii au reuşit să obţină undă verde pentru a disputa şi meciul cu Nordsjaelland din Conference League în ”Templul fotbalului românsesc”.

Helmuth Duckadam consideră că este normal ca FCSB să poată juca în Ghencea si a lăudat atitudinea suporterilor de la meciul din campionat cu CFR. În opinia ”Eroului de la Sevilla”, Andrea Compagno poate fi jucătorul care să facă diferenţa în meciul cu danezii, datorită fizicului său impunător.

Transferul lui Chiricheş nu l-a dat pe spate cu Duckadam

”Important este că sper să se înţeleagă şi să poată să joace în Ghencea, deoarece este un stadion mare. Va fi din nou plin. Suporterii s-au comportat exemplar . Va fi o partidă frumoasă din punctul ăsta de vedere. Sper ca şi calitatea partidei să fie una bună.

(n.r. Îşi va permite Gigi Becali să îl ţină pe banca de rezerve pe Compagno?) Gigi Becali poate să îşi permită orice. Dar nu cred că o va face. Vor întâlni o echipă daneză cu gabarit şi singurul care are şanse la jocul aerian este Compagno. A dovedit şi de data asta. A intrat în joc. a făcut un penalty, l-a şi executat şi a adus cele trei puncte.

(n.r. Este Chiricheş ceea ce vă aşteătaţi?) Eu nu mă aşteptam la nimic. Nu  cred că Vlad Chiricheş poate să aducă un mare plus. E un jucător bun, dar nu cred că poate să aducă un mare plus”, a spus Helmuth Duckadam, în exclusivitate pentru Orange Sport. 

FCSB va primi vizita lui Nordsjaelland joi, de la 21:30. Returul va avea loc în Danemarca o săptămână mai târziu.

 

Afla mai multe despre: fcsbduckadam 

viewscnt
Articole similare