Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tun ISTORIC chiar înainte de FCSB - Nordsjaelland. Fotbalistul semnează cu un club uriaş din Europa pe o sumă ameţitoare

Tun ISTORIC chiar înainte de FCSB - Nordsjaelland. Fotbalistul semnează cu un club uriaş din Europa pe o sumă ameţitoaregalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB se pregăteşte intens pentru dubla manşă cu Nordsjaelland, din turul trei preliminar al Conference League.

Chiar înaintea meciului tur, care se va juca în Ghencea, oficialii danezilor sunt foarte aproape de a da o nouă lovitură financiară. Transferat de Ajax de la Nordsjaelland, în urmă cu trei ani, Mohammed Kudus a avut evoluţii remarcabile în sezonul trecut, astfel că acum fotbalistul de 23 de ani este în negocieri avansate cu un club puternic din Premier League.

Brighton este dispusă să plătească 40 de milioane de euro pe mijlocaşul ofensiv ghanez, însă Chelsea şi Arsenal sunt şi ele interesante de transferul fotbalistului de la Ajax.

Indiferent cu cine va semna Kudus în această vară, Nordsjaelland va încasa serios de pe urma acestei mutări. Danezii şi-au păstrat şi un procent de 15% dintr-un viitor transfer, astfel că, dacă se bate palma cu Brighton pentru suma de 40 de milioane de euro, viitoarea adversară a FCSB-ului încasează 6 milioane de euro.

În stagiunea trecută, Kudus a marcat 4 goluri în cele 6 meciuri jucate în grupele Ligii Campionilor, iar în toate competiţiile a reuşit 18 goluri şi 7 pase decisive în 42 de meciuri jucate pentru Ajax.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare