Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steliştii s-au dezlănţuit la Târgovişte! Opriţa i-a pupat ironic pe suporteri, fanii au sărit din peluză pe teren | FOTO

Steliştii s-au dezlănţuit la Târgovişte! Opriţa i-a pupat ironic pe suporteri, fanii au sărit din peluză pe teren | FOTOgalerie foto

Steaua

Comentarii

CSA Steaua Bucureşti a smuls un punct pe finalul primei runde din Liga 2. În deplasarea de la Târgovişte, antrenorul Daniel Opriţa şi fotbaliştii s-au dezlănţuit după ce au egalat pe final.

Bucurie fără margini după ce Steaua a egalat! Daniel Opriţa, ironic cu suporterii din spatele său

CSA Steaua Bucureşti a pus doar un punct în clasament, în sezonul din Liga 2 în care a pornit, din nou, fără drept de promovare. În culise, Steaua negociază asocierea cu un privat pentru a putea face pasul spre Superliga. 

În prima etapă, Chindia Târgovişte şi Steaua Bucureşti au remizat, scor 1-1, după ce Moldoveanu a obţinut un penalty şi pe care l-a fructificat încă din minutul al doilea al partidei. 

"Militarii" au alergat după egalare până spre finalul partidei, iar reuşita lui Chipirliu a adus euforia în rândul steliştilor. 

Dintr-o poziţie suspectă de offside, atacantul golgheter al Stelei a împins mingea în poartă, moment în care Daniel Opriţa s-a întors spre fanii din spatele său, din dreptul băncii tehnice, şi a început să facă semne ironice. 

Antrenorul Stelei i-a pupat ironic de la distanţă pe oamenii din spatele său, în timp ce la zeci de metri distanţă, din dreptul peluzei steliste au sărit câţiva fani, care au dorit să se bucure alături de jucători. 

Peluza Sud a avut duel de la distanţă cu FCSB şi Marcel Ciolacu

Pe arena din Târgovişte a fost o prezenţă masivă şi a suporterilor stelişti. Printre cei 8.000 de spectatori au fost şi 850 de fani ai "militarilor", care şi-au continuat duelul cu rivalii de la FCSB

Peluza Sud a început să scandeze împotriva lui Gigi Becali încă de pe străzile oraşului, iar războiul a fost continuat pe arenă. 

Suporterii Stelei l-ai jignit pe premierul Marcel Ciolacu şi au prezentat mai multe mesaje la adresa FCSB

 Galerie foto

Afla mai multe despre: daniel opritachindia steaua 

viewscnt
Articole similare