Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noua vedetă a lui Rotaru de la Universitatea Craiova, avertizată după transferul în România. ”Dacă nu va face asta, va avea probleme” | EXCLUSIV

Noua vedetă a lui Rotaru de la Universitatea Craiova, avertizată după transferul în România. ”Dacă nu va face asta, va avea probleme” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Universitatea Craiova a luat şi ea modelul rivalelor FCSB şi CFR Cluj şi a dat o ”bombă” pe piaţa transferurilor. Clubul din Bănie a reuşit să-l convingă pe Jasmin Kurtic să se alăture formaţiei pregătite de Laurenţiu Reghecampf.

În vârstă de 34 de ani, Kurtic este un experimentat internaţional sloven (83 de meciuri, două goluri), care are la activ aproape 289 de meciuri jucate în Serie A, unde a reuşit 29 de goluri şi 16 assist-uri.

Dorin Goian a descris perioada în care a fost coleg cu Jasmin Kurtic!

Noua achiziţie a Craiovenilor a avut mai mulţi coechipieri români de-a lungul carierei printre care Dorin Goian (Palermo), Tătăruşanu (Fiorentina), Alex Mitriţă (PAOK).( Parma), dar şi Dennis Man şi Valentin Mihăilă (Parma).

Dorin Goian l-a cunoscut pe sloven în momentul în care acesta a făcut cel mai mare pas din carieră. În 2011, Kurtic a fost adus în fotbalul mare de Palermo, în urma transferului de la Gorica. Cei doi au fost coechipieri pentru o scurtă perioadă în sezonul 2010-2011, stagiune în care au prins minute în acelaşi meci doar de două ori. Goian l-a descris pe Kurtic drept o fire ”introvertită”, care  comunica doar cu Josip Ilicic şi Armin Bacinovic, ceilalţi doi conaţionali ai săi de la echipa lui Palermo de la acea vreme.

”În ultimul an am jucat cu el la Palermo. Era puţin mai emotiv. Ilicic şi Bacinovic jucau mai mult. El din păcate nu a evoluat atât de mult în acea perioadă. Mi s-a părut un jucător destul de introvertit. Stăteau numai cei trei şi nu prea socializau. Tot timpul se retrăgeau într-un colţ şi vorbeau limba lor. Nu prea socializau. După aceea a început uşor, uşor să joace. S-a adaptat. Să nu uităm că este un jucător cu experienţă. A jucat mulţi ani în Italia”, a spus Dorin Goian, în exclusivitate pentru Orange Sport

În opinia lui Goian, Kurtic va avea de muncă dacă îşi doreşte să ajungă titular în echipa lui Reghecampf, din cauza vârstei şi a ritmului din Superligă care ”nu este atât de lejer”.

”Vine dintr-un campionat puternic. Cu siguranţă, nu poate fi decât un plus pentru Craiova. L-am urmarit când juca la PAOK. A marcat câteva goluri. La cum îmi aduc aminte de el, avea o doză, nu neapărat de superioritate, dar îţi dădea impresia că merita mai mult să joace în acel an la Palermo şi era nemulţumit că nu se regăsea în echipa titularilor. Dacă nu va trata cu maximă seriozitate, atunci când va intra pe teren, va avea probleme. Ritmul nu este unul chiar atât de lejer. Are şi el o vârstă”,  a adăugat Goian.

Jasmin Kurtic poate debuta în tricoul Universităţii Craiova la paritda cu Politehnica Iaşi de sâmbătă, 12 august. Partida va fi transmisă în direct de Orange Sport 1.

 

Afla mai multe despre: universitatea craiovakurtic 

viewscnt
Articole similare