Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

I-a pus la îndoială capacitatea lui Săpunaru de a mai juca! "La 39 de ani nu te aperi ca la 33. Dacă e corect, spune dacă ar mai putea"

I-a pus la îndoială capacitatea lui Săpunaru de a mai juca! "La 39 de ani nu te aperi ca la 33. Dacă e corect, spune dacă ar mai putea"

Rapid

Comentarii

Fostul mijlocaş de la FCSB sau Astra, Florin Lovin, consideră că sistemul de joc ales de Cristiano Bergodi pentru Cristian Săpunaru nu-l mai avantajează pe fundaşul central, mai ales la 39 de ani.

Ar trebui protejat Cristi Săpunaru? Florin Lovin a tras semnalul de alarmă privind finalul carierei rapidistului

Rapid Bucureşti nu traversează un început de sezon ideal, cu doar cinci puncte acumulate în patru etape. "Bocciu", liderul galeriei, a oferit o primă reacţie, după punctele multe pierdute de giuleşteni. 

În sezonul în care Rapid Bucureşti trebuie să se claseze pe podiumul Superligii, pentru Cristiano Bergodi a mai fost ridicat un aspect de luat în seamă. 

Florin Lovin, fostul mijlocaş de la FCSB sau Astra, susţine că fotbalistul emblematic al Rapidului, Cristian Săpunaru, nu mai e avantajat, la 39 de ani, de sistemul în patru fundaşi ales de tehnicianul italian. 

El i-a sesizat erorile comise în meciuri, dar şi diminuarea capacităţilor fotbalistice pe teren. 

"E important ca apărarea să fie pusă la punct. Nu-i neagă nimeni calităţile lui Săpunaru, dar la 39 de ani nu te aperi ca la 33, tot respectul pentru el. E greu să te aperi sus, în patru fundaşi, cu Săpunaru. 

Jucătorul se ştie şi, dacă e corect, spune dacă ar mai putea juca. Eu, când m-am lăsat, am zis că vreau să mă las ca să nu ajung în situaţia în care nu mai pot. Multă lume m-a judecat, că arăt bine să mai joc, dar nu am vrut să mă judece lumea. 

Săpunaru încă e un jucător bun, a dovedit că face şi greşeli, dar să aibă o discuţie sinceră şi să spună că îi e mai bine într-un sistem. Că tu când ieşi cu mingea la picior şi...", a declarat Florin Lovin, pentru Orange Sport. 

Cristi Săpunaru, fotbalist la Rapid până la 40 de ani

Cristi Săpunaru va juca la Rapid Bucureşti până la cel puţin 40 de ani, după ce şi-a prelungit contractul în mai. 

“Sunt foarte fericit că voi mai juca încă un an în tricoul Rapidului, clubul pe care îl iubesc, şi mai ales în faţa celor mai frumoşi suporteri din România. Sper ca împreună să ducem Rapidul în fruntea fotbalului românesc, acolo unde îi este locul”, a declarat căpitanul Rapidului, după parafarea noului contract.

Fundaşul central a jucat în toate meciurile din acest sezon, la Rapid

Afla mai multe despre: cristian sapunaruflorin lovinrapid bucuresti cristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare