Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul dorit insistent de Gigi Becali a semnat deja cu o altă echipă. Dat afară din România, jucătorul a fost prezentat deja la noul său club

Fotbalistul dorit insistent de Gigi Becali a semnat deja cu o altă echipă. Dat afară din România, jucătorul a fost prezentat deja la noul său club

FCSB

Comentarii

Andrei Chindriş, care s-a despărţit săptămâna trecută de UTA, a semnat un contract pe patru ani cu gruparea poloneză Lechia Gdansk.

"Andrei este un apărător central puternic, care va aduce multe echipei noastre. Când l-am contactat, şi-a arătat imediat disponibilitatea de a juca pentru Lechia.

Jucătorul va purta tricoul cu numărul 4. Andrei este foarte bun la jocul aerian, ceea ce este extrem de important pentru noi. Este puternic în jocul unu la unu şi are o mentalitate excelentă. Aşteptăm cu nerăbdare să-l vedem în curând pe teren!", a declarat preşedintele clubului, Paolo Urfer.

Lechia Gdansk a încheiat sezonul trecut pe locul 17 în prima ligă din Polonia şi a retrogradat, iar acum se află pe locul 8 în clasamentul ligii a doua, cu patru puncte obţinute în trei etape disputate.

Andrei Chindriş a fost dorit insistent şi de Gigi Becali la FCSB, în urmă cu doi ani, însă, în cele din urmă, fundaşul central a refuzat să semneze cu vicecampioana României şi a ales un transfer în Portugalia, la Santa Clara.

După doar şase luni, Chindriş s-a despărţit de lusitani, apoi a stat o altă jumătate de an liber de contract. În vara lui 2022, fundaşul de 24 de ani a semnat cu UTA, de care s-a despărţit din nou rapid, chiar săptămâna trecută.

Afla mai multe despre: chindrisfcsbbecali 

viewscnt
Articole similare