Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oltenii l-au ambiţionat pe Gigi Becali: ”Îl iau pe Duarte, mi-e frică mie de Adrian Mititelu?”

Oltenii l-au ambiţionat pe Gigi Becali: ”Îl iau pe Duarte, mi-e frică mie de Adrian Mititelu?”

FCSB

Comentarii

Aflat în plin scandal cu U Craiova 1948, pe seama contractului său, Andre Duarte (25 de ani) este pe lista lui Gigi Becali.

Andre Duarte a fost integralist la U Craiova 1948 în acest sezon, fiind unul dintre cei mai importanţi oameni ai echipei, dar ar fi aproape de plecare după un singur an petrecut în Bănie.

Adrian Mititelu, finanţatorul celor de la FCU Craiova, i-a transmis lui Gigi Becali să nu încerce să îl ademenească pe Andre Duarte (25 de ani) spre FCSB. 

Gigi Becali a vorbit despre posibilul transfer a lui Duarte

Chiar dacă Mihai Stoica a negat în mod public interesul pentru Duarte, Adrian Mititelu spune că Gigi Becali îi dă târcoale fundaşului portughez. 

Gigi Becali a venit, azi, cu replica pentru patronul oltenilor, Adrian Mititelu.

”Dacă îl iau pe Duarte, pot să îl fur? Cum îl fur? Cu macaraua? Dacă mai ia un an, pentru ce faci atâta gălăgie? Daca n-ai, îl iau! Şi gata! Mi-e frică de Mititelu? Dacă îl fur pe Duarte, să se ducă la procurori. 

Nu are contract, îl ia Becali”, a declarat Gigi Becali. 

Ipoteză şocantă în cazul lui Andre Duarte! De la ce ar fi putut pleca, de fapt, scandalul: ”La cât amatorism am văzut în România, există orice variantă” | EXCLUSIV

Andre Duarte a fost transferat în vara anului trecut de FCU Craiova, iar în acest sezon a fost titular incontestabil în echipa pregătită în prezent de Nicolo Napoli. A bifat 43 de apariţii, atât în campionat cât şi în Cupa României.

  •  750.000 de euro este cota lui Duarte conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com
 

Afla mai multe despre: andre duartegigi becalifcsbu craiova 1948 

viewscnt
Articole similare