Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Omrani, contactat dinspre rivala lui CFR Cluj! Preşedintele l-a sunat pe atacantul aflat în ultimele 6 luni de contract | BREAKING NEWS

Omrani, contactat dinspre rivala lui CFR Cluj! Preşedintele l-a sunat pe atacantul aflat în ultimele 6 luni de contract | BREAKING NEWS

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a dezvăluit, pentru Telekom Sport, că Marian Copilu, actualul preşedinte al Universităţii Craiova, l-a contactat pe atacantul Billel Omrani. Fostul central a ţinut să menţioneze că oficialul oltenilor a făcut pasul înainte de a semna cu noua echipă.

Billel Omrani, contactat de Marian Copilu înainte de a semna cu Universitatea Craiova

Echipele au început să roiască în jurul lui Billel Omrani, unul dintre jucătorii preferaţi ai lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Francezul mai are contract cu campioana României până în vară, a ezitat să semneze până în acest moment noul contract şi, aflat în ultimele şase luni de contract, poate semna cu o altă echipă. 

Recent, Cristi Balaj a susţinut, pentru Telekom Sport, că Billel Omrani are propunerea de prelungire din partea liderului Ligii 1 şi conducerea aşteaptă ca jucătorul să-şi pună semnătura. 

Totuşi, jucătorul a fost contactat, deja, de Marian Copilu. Momentul a fost dezvăluit de Cristi Balaj, care a aflat chiar de la atacant. Totul s-a petrecut înainte ca Marian Copilu, ex-conducătorul lui CFR Cluj, să fie anunţat oficial ca preşedinte al Universităţii Craiova, pe 18 ianuarie. 

"Aşa am înţeles. A fost înaintea unui meci şi nu reprezenta niciun club şi probabil că a luat legătura ca prieten sau nu ştiu ce Dumnezeu. Jucătorul asta ne-a spus, că a luat legătura cu el. Omrani a discutat cu el. Şi el e în ultimele şase luni", a declarat preşedintele lui CFR Cluj. 

Deşi Marian Copilu a făcut acest pas înainte de a ajunge pe postul actual pe "Ion Oblemenco", acesta s-ar fi întâlnit cu Mihai Rotaru şi Laurenţiu Reghecampf cu mult înainte de a fi anunţat oficial în club, conform informaţiile oferite de Mihai Stoica. 

Billel Omrani, pretenţii uriaşe în contract pentru a semna prelungirea cu CFR Cluj

Ardelenii au de furcă în privinţa vârfului sosit în Gruia în 2016 şi reinventat de Dan Petrescu. Billel Omrani ar cere un salariu uriaş pentru nivelul Ligii 1. 

Francezul în vârstă de 28 de ani a cerut nu mai puţin de 40.000 de euro pe lună pentru a-şi pune semnătura pe un nou contract, iar cererea i-a uimit pe conducătorii din Gruia. 

  • 29 de meciuri, 7 goluri şi 4 pase decisive sunt cifrele lui Omrani în acest sezon. 

Afla mai multe despre: billel omranicristi balajmarian copiluuniversitatea craiovatransfer billel omrani cfr cluj universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare