Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Omul cu bani ameninţă: ”Nu mai rămân în aceste condiţii!”. Un club de tradiţie din România, în faţa unui moment critic

Omul cu bani ameninţă: ”Nu mai rămân în aceste condiţii!”. Un club de tradiţie din România, în faţa unui moment critic

Fotbal

Comentarii

Fotbalul românesc este pe cale să mai piardă un om cu dare de mână!

Este vorba despre principalul finanţator al celor de la FC Argeş, Viorel Tudose, care ameninţă că va renunţa să mai sprijine formaţie din Trivale, dacă nu va primi ajutor din partea autorităţilor.

Viorel Tudose ameninţă că pleacă de la FC Argeş

Viorel Tudose a ales să investească în clubul copilăriei sale, însă simte că nu mai poate duce această misiune de unul singur şi cere ajutor.

Omul de afaceri vrea să ducă echipa la următorul nivel. Adică, să o readucă în prim-planul fotbalului românesc, cu ajutorul unor oameni calificaţi, precum Dani Coman, dar şi al autorităţilor locale, care dispus de bugete considerabile.

Dacă nu va primi ajutorul pe care îl doreşte de la Primărie şi Consiliul Local, Viorel Tudose avertizează că-şi va retrage sprijinul financiar curând.

Ceva trebuie schimbat la Piteşti. Aşa nu mai merge. Eu nu mai rămân în asemenea condiţii la Piteşti, dacă nu luăm decizii radicale. Ăsta voiam să fie mesajul pe care îl transmit suporterilor piteşteni la început de an.

Înainte de a fi sponsorul, omul care finanţează FC Argeş, eu cred că sunt cel mai înfocat suporter al lui FC Argeş. Şi, datorită faptului că sunt un suporter încă de la patru ani, că de la patru ani ţin cu FC Argeş, asta îmi doresc acum. Să fac, împreună cu autorităţile locale şi cu fotbalişti, care au jucat la FC Argeş, performanţă.

Dacă vom reuşi sau nu, rămâne de văzut. Oricum, dacă condiţiile mele nu vor fi preluate şi de către autorităţile locale, eu va trebui să mă despart de FC Argeş pentru că mediocritatea nu este un cuvânt care să mă caracterizeze.

Indiferent dacă rămân sau plec, eu voi rămâne un suporter al lui FC Argeş. Atât pot să vă spun, acum, când discutăm. Să vedem ce va fi, când avem acea întâlnire şi să lămurim lucrurile”, a declarat Viorel Tudose, conform iamsport.ro.

Afla mai multe despre: viorel tudosepitesti 

viewscnt
Articole similare