adplus-dvertising
You are here:

Ondrasek l-a făcut praf pe Gigi Becali în presa din Polonia: ”Este în lumea lui”

Ondrasek l-a făcut praf pe Gigi Becali în presa din Polonia: ”Este în lumea lui”

FCSB

Comentarii

Zdenek Ondrasek l-a făcut praf pe Gigi Becali la aproximativ jumătate de an distanţă de momentul în care s-a despărţit de FCSB.

Zdenek Ondrasek a avut o scurtă aventură în România, la FCSB şi n-a plecat de aici cu cele mai bune impresii.

Într-un interviu pentru presa din Polonia, atacantul în vârstă de 33 de ani l-a făcut praf pe Gigi Becali, cel care a dat ordin să fie dat afară din echipă.

Zdenek Ondrasek l-a făcut praf pe Gigi Becali: ”Nu mai există unul ca el în lume”

Zdenek Ondrasek nu s-a bucurat prea mult după ce a semnat contractul cu FCSB. Atacantul ceh a fost transferat în luna iulie şi la finalul lui august a fost nevoit să-şi rezilieze contractul.

În acest timp a jucat doar 3 meciuri pentru FCSB (n.r. unul în Cupa României) şi n-a marcat niciun gol. A fost suficient pentru ca Gigi Becali să-şi piardă răbdarea.

Patronul FCSB a dat ordin să nu-l mai vadă în echipă şi să i se rezilieze contractul, lucru care s-a întâmplat la finalul lunii august.

Ulterior, Ondrasek s-a transferat în Norvegia, la Tromso şi în această iarnă a semnat cu Wisla Cracovia, pentru care a mai jucat în perioada 2016-2019.

Acum, la aproximativ jumătate de an distanţă de momentul în care s-a despărţit de FCSB, Zdenek Ondrasek a acordat un interviu în presa din Polonia în care l-a făcut praf pe Gigi Becali:

”Mă bucur că am locuit o vreme în România, am întâlnit acolo oameni minunaţi. Dezavantajul, însă, a fost că nu am stat mai mult timp acolo.

(Ai întâlnit în carieră un patron atât de nebun ca Gigi Becali?) Nu cred că mai există unul ca acesta în lume. Numai că nu l-am întâlnit niciodată personal. El are propria lui lume, deci ce poţi face? Trebuie să accepţi şi să mergi mai departe.

(Ai jucat în două meciuri şi Becali a spus că nu vrea să-l mai vadă pe Ondrasek în echipa lui...) Nu voi spune că mă bucur că am avut o astfel de situaţie în România.

Totuşi, după această experienţă le pot spune, de exemplu, colegilor mai tineri de la Wisla să se uite la mine şi să vadă pe exemplul meu că în viaţă trebuie să fii pregătit pentru orice, pentru că nu ştii niciodată ce se va întâmpla cu tine.

Am lăsat repede în urmă acest episod din România şi am mers mai departe”, a declarat Zdenek Ondrasek pentru gazetakrakowska.pl.

viewscnt
Articole similare