Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OPINIE de Emil Grădinescu » Linguriţă în loc de lopată

OPINIE de Emil Grădinescu » Linguriţă în loc de lopată

Fotbal intern

Comentarii

Ionut Negoita lasa impresia unui om de afaceri, rece, calculat, cu silueta si pian in casa. Nu a avut pana acum stridente in actiuni sau vorbe, mai putin acea iesire in decor cu Barboianu, care s-ar putea sa-l coste 100 de mii de euro.

De aceea surprinde cum un afacerist echilibrat, care stie sa-si urmareasca scopul cu rabdare, care nu s-a lasat pana nu a ajuns patron la Dinamo, dupa tentativele de la Rapid si Petrolul, care a stiut sa dezumfle balonul datoriilor lasate de ilustrii sai predecesori pana la dimensiune unei basici, patonul care, spun procurorii, a palmat baza de la Saftica sau autocarul clubului, recurge la o masura extrema.

Il da afara pe Andone dupa 3 infrangeri la rand si intra triumfal in categoria suprapopulata a patronilor nevricosi, gen Gigi Becali, cel care isi concedia antrenorul cu 3 etape inainte de finalul campionatului.


O fi de vina anturajul de la Rin care il alimenteaza cu barfe de tipul ”stiu locul, stiu suma”. O fi doar o coincidenta faptul ca la cateva zile dupa instalarea lui Mutu un grup de vreo 20 de insi a inceput, meci de meci sa-i ceara lui Ando, respectuos, prin ragete, demisia. Nu i-am mai auzit dupa 7-2 in dubla mansa cu Steaua.

Dinamo si-a vandut primii 3 marcatori in pauza de iarna si i-a adus pe binecunoscutii Rivaldinho si Dielna, titulari indiscutabili, nu-i asa? Adica pune un om sa-ti sape o groapa, dar pe la jumatate, ia-i lopata si da-i in loc o lingurita. Si daca nu merge treaba, da-l afara!

Aici a gresit Andone. S-a lasat condus de bun-simt si a tacut, sau a pretins ca are un lot mai bun decat in vara. In vara cand Vali Lazar sau Hanca aproape ca nu existau si au fost reinventati de Ando. Dupa cum tot din bun-simt nu l-a executat pe patronul lui Rinamo de cei 150 de mii de euro din clauza.

Pe scurt, raman 2 intrebari. Cine, de fapt, l-a dat afara pe Ando si, mai ales, rezolva demiterea sa problemele de la Dinamo?

viewscnt
Articole similare