Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Opriţi furtul de identitate". CSA Steaua nu are linişte! Comunicat dur împotriva celor de la FCSB

"Opriţi furtul de identitate". CSA Steaua nu are linişte! Comunicat dur împotriva celor de la FCSB

Steaua

Comentarii

Partida dintre FCSB şi Dinamo se va disputa în etapa a doua a noului sezon, pe 22 iulie, de la 21:30 şi va fi transmis în direct pe Orange Sport 1, iar cele mai tari faze vor putea fi văzute pe orangesport.ro

"Opriţi furtul de identitate". CSA Steaua nu are linişte! Comunicat dur împotriva celor de la FCSB

Derby-ul dintre FCSB şi Dinamo, programat pe data de 22 iulie, în cadrul etapei a doua a noului sezon din Superliga, se va disputa pe noua arenă din Ghencea. Vicecampioana României a primit acceptul din partea MApN în cursul zilei de marţi.

La câteva zile după ce FCSB a obţinut undă verde pentru a evolua în Ghencea, "Militarii" nu sunt de acord cu această decizie şi au postat un mesaj dur. 

  • Meciul dintre FCSB şi Dinamo se va juca sâmbătă, 22 iulie, de la 21:30, în etapa a doua din Superligă şi va fi în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

"Opriţi furtul de identitate. Steaua Bucureşti condamnă acţiunile clubului Fotbal Club FCSB SA, care prin reprezentanţii săi oficiali au avut apariţii în spaţiul public, atât pe posturile de televiziune naţionale, cât şi în online, în care s-au folosit de numele sau simbolurile clubului nostru.

Reamintim că există o hotărâre definitivă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, din decembrie 2014, care a stabilit definitiv şi irevocabil că Steaua Bucureşti nu a cedat niciodată patrimoniul său (marca, numele sau palmaresul), către o altă entitate juridică, iar folosirea numelui 'Steaua' este strict interzisă fără acordul clubului nostru.

Considerăm acţiunile reprezentanţilor clubului din Berceni premeditate, instigatoare şi cu o intenţie clară de a induce în eroare opinia publică, prin afirmaţii care sunt în contradicţie cu realitatea. În consecinţă de cauză, clubul nostru manifestă toleranţă zero faţă de astfel de comportamente şi îşi rezervă dreptul de a acţiona legal pentru recuperarea prejudiciilor de imagine.

În final, ţinem să accentuăm că există o singură echipă care poartă numele Steaua Bucureşti, iar aceasta evoluează în Liga a 2-a, pe stadionul din Ghencea", a fost mesajul celor de la CSA Steaua.

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a aprobat cererea FCSB-ului de a găzdui duelul cu Dinamo pe 22 iulie. Astfel, ”Eternul Derby” va fi prima partidă din istoria Superligii ce se va juca în ”Templul fotbalului românesc”.

Propunere în direct: ”Nu înţeleg de ce Becali nu se ambiţionează”. O altă ipoteză, lansată: ”Cei de la CSA Steaua sunt şi extrem de frustraţi că de doi ani nu promovează” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: csa steauafcsbliga 1dinamo 

viewscnt
Articole similare