Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ore decisive! Se negociază şi transferul lui Dennis Man. Ofertă clară din Serie A. Giovanni Becali i-a dezvăluit răspunsul | EXCLUSIV

Ore decisive! Se negociază şi transferul lui Dennis Man. Ofertă clară din Serie A. Giovanni Becali i-a dezvăluit răspunsul | EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Parma riscă să rămână fără jucătorii români care au impresionat în sezonul trecut din Serie A. După Valentin Mihăilă, Giovanni Becali a dezvăluit că negociază, în aceste ultime ore rămase din mercato, şi plecarea lui Dennis Man de la Parma.

Se negociază şi transferul lui Dennis Man. A refuzat Salernitana şi a ratat plecarea la Sampdoria

Informaţiile lansate în spaţiul public, de-a lungul ultimelor luni, se concretizează. După ce au avut un sezon dezastruos cu Parma în Serie B, într-un sistem de joc şi cu antrenori cu care n-au fost compatibili, Valentin Mihăilă şi Dennis Man sunt pe picior de plecare de la echipa din Emilia-Romagna. 

Pentru Telekom Sport, impresarul Giovanni Becali a dezvăluit că Atalanta s-a înţeles asupra venirii lui Valentin Mihăilă. Este vorba despre un transfer sub formă de împrumut, până în vară, cu opţiune pentru o mutare definitivă la finalul sezonului. 

Agentul a dezvăluit şi situaţia lui Dennis Man. Ajuns într-un con de umbră la Parma, fostul atacant de la FCSB a refuzat, recent, oferta ultimei clasate din Serie A, Salernitana. Jucătorul s-a opus, întrucât echipa ar avea nevoie de un miracol pentru a se menţine în prima ligă italiană. 

La Sampdoria, Dennis Man a fost dorit de Roberto D'Aversa, antrenor demis între timp şi cu care a colaborat la Parma, în sezonul în care echipa a retrogradat. 

"A refuzat în primă instanţă Salernitana. De frică, să nu cadă în liga a doua din nou (n.r. - Serie B), a doua oară. Cădea, cădea... Şi aşa e cu Parma e în divizia B (n.r. - Serie B), juca în divizia A (n.r. - Serie A) 13, 14, 15 meciuri. N-a dorit. La Sampdoria l-a vrut D'Aversa, antrenorul pe care l-a avut la Parma, dar, din păcate, a fost dat afară de Sampdoria antrenorul", a declarat Ioan Becali pentru Telekom Sport.

Totuşi, transferul lui Dennis Man s-ar putea realiza pe ultima sută de metri, susţine Giovanni Becali. 

"Nimic nu e pierdut, mâine e ultima zi de mercato şi se pot întâmpla multe. Eu îmi aduc aminte că aşa i-am făcut pe Mutu şi Contra, în ultima zi, Adrian Ilie, Niculescu, Mihalcea, în ultima zi de mercato. Multe se pot întâmpla", a adăugat impresarul pentru Telekom Sport. 

  • Salernitana e ultima în Serie A, cu 10 puncte, la opt puncte de Venezia, care ocupă ultimul loc care asigură prezenţa în Serie A. 
  • Sampdoria are şi ea emoţii cu retrogradarea, fiind pe locul 16, la trei puncte în faţa lui Cagliari, primul club aflat în "zona roşie". 

Parma a luat decizia finală în privinţa lui Dennis Man. Schimbare radicală de situaţie pentru fotbalistul român. Ce scrie presa din Italia

 

Afla mai multe despre: dennis manparmavalentin mihailatransfer dennis man 

viewscnt
Articole similare