Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Organizatorii Billie Jean King Cup au avut doar câteva cuvinte despre România! Comentatoarea meciului, cucerită: "Incredibil"

Organizatorii Billie Jean King Cup au avut doar câteva cuvinte despre România! Comentatoarea meciului, cucerită: "Incredibil"galerie foto

Tenis

Comentarii

Organizatorii Billie Jean King Cup au anunţat cu fast calificarea României la Sevilla, unde se va disputa faza finală a competiţiei. Comentatoarea meciului decisiv din Fernandina Beach a avut o intervenţie superbă la adresa tricolorelor.

Au fost impresionaţi după ce au văzut revenirea fantastică a României, de la 0-2 cu Ucraina

După ce în prima zi a întâlniri scorul general a fost 2-0 pentru Ucraina, sâmbătă tricolorele au câştigat tot. Perechea Ana Bogdan/Jaqueline Cristian a adus calificarea echipei României la turneul final al Billie Jean King Cup, după 6-2, 7-6, cu Liudmila Kichenok/Nadiia Kichenok.

Zecile de secunde de bucurie din partea echipei care sărbătorea au fost descrise în direct de comentatoarea meciului. 

"O prestaţie incredibilă pentru România. Au început ziua de la 0-2 şi au ajuns să câştige cu 3-2 în decisiv, la dublu. Fiecare meci a fost deschis oricărui rezultat, nu putea fi mai strâns de atât. Entuziasm pentru întreaga echipă (n.r. - a României), momente sfâşietoare pentru Ucraina", a spus comentatoarea meciului România - Ucraina. 

Organizatorii Billie Jean King Cup au publicat imagini cu echipa condusă de căpitanul nejucător Horia Tecău şi au marcat momentul printr-un mesaj sugestiv: "Eroinele României"

România s-a calificat la turneul final al Billie Jean King Cup 2024, de la Sevilla, în timp ce Ucraina va disputa un baraj de menţinere în Grupa Mondială.

Cum a explicat Elina Svitolina meciul pierdut în faţa României

Numărul 18 WTA a avut o primă reacţie, în care a redat un motiv pentru şocul suferit în Billie Jean King Cup

"Am luptat. Am dat totul în fiecare meci. Am fost foarte, foarte aproape de a câştiga. Din păcate, norocul nu a fost de partea noastră. Data viitoare vom fi mai bune şi mai puternice. Sunt mândră de echipa noastră”, a scris Svitolina, pe Instagram.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: romania ucrainaromania billie jean king cupana bogdan jaqueline cristian 

viewscnt
Articole similare