Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Osimhen, darnic cu cuvintele, la fel cum este şi cu golurile: ”Sunt un jucător de echipă”. Golgheterul lui Napoli, despre cea mai mare performanţă a clubului în Champions League

Osimhen, darnic cu cuvintele, la fel cum este şi cu golurile: ”Sunt un jucător de echipă”. Golgheterul lui Napoli, despre cea mai mare performanţă a clubului în Champions League
Comentarii

Victor Osimhen (24 de ani) a tras concluziile după calificarea lui Napoli în sferturile Champions League, cea mai mare performanţă în această competiţie pentru formaţia italiană. Atacantul nigerian poate pleca la vară pentru o sumă ameţitoare: cel puţin 100 de milioane de euro.

Napoli şi Real Madrid au completat tabloul sferturilor de finală din Champions League, sezonul 2022-2023.

Liderul din Serie A a învins-o pe Eintracht Frankfurt şi la returul de pe Stadio ”Diego Armando Maradona”, scor 3-0, astfel că a trecut fără emoţii de nemţi, cu 5-0 la general.

Eroul acestei duble manşe a fost Victor Osimhen, care a marcat trei din cele cinci goluri ale napoletanilor.

A reuşit o ”doppietta” şi la returul din Italia, astfel că a ajuns la patru goluri în această ediţie din Champions League, în cinci apariţii.

Osimhen, darnic cu cuvintele, la fel cum este şi cu golurile: ”Sunt un jucător de echipă”

La finalul partidei, atacantul nigerian a dezvăluit care sunt planurile lui Napoli în competiţia ”stelelor”, în condiţiile în care lupta la titlu în Serie A pare încheiată.

Formaţia de lângă Vezuviu are un avans de 18 puncte în fruntea clasamentului din prima ligă italiană.

”Este uimitor, este o victorie uriaşă, felicitări echipei pentru performanţa realizată. Vrem să continuăm aşa în runda următoare şi suntem pregătiţi pentru asta.

Îl cunosc foarte bine pe Politano, iar când îi vine mingea pe piciorul drept, sigur va centra în careu. Ne-am antrenat pentru asta, aşa că am ştiut să anticipez balonul.

La penalty, Zielinski a întrebat dacă poate să bată şi l-am lăsat, sunt un jucător de echipă şi nu contează cine marchează cât timp echipa reuşeşte.

Acesta este cel mai important lucru. Sunt mulţumit de această victorie”, a declarat Osimhen, după meci, potrivit Football Italia.

În total, Victor Osimhen a marcat 23 de goluri în 28 de apariţii pentru Napoli în acest sezon, în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: napoliosimhenchampions league 

viewscnt
Articole similare