Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oţelul vrea în Liga I. Presiune mare pe Dorinel Munteanu! ”Îi vor face statuie şi va rămâne pe viaţă la Galaţi!” | EXCLUSIV

Oţelul vrea în Liga I. Presiune mare pe Dorinel Munteanu! ”Îi vor face statuie şi va rămâne pe viaţă la Galaţi!” | EXCLUSIV

Liga 2

Comentarii

Dinamo şi Oţelul Galaţi s-au duelat în etapa a doua din Liga 2, scor final 1-3.

Oţelul vrea în Liga I. Aşteptări mari de la Dorinel Munteanu!: ”Îi vor face statuie şi va rămâne pe viaţă la Galaţi!” | EXCLUSIV

Procesul pe care îl traversează Oţelul începe să dea roade şi la nivelul ligii secunde, drept urmare victoria clară, cu scorul de 3-1, de marţi după-amiază, de la Clinceni, cu Dinamo, în etapa a doua. Dincolo de succes, gălăţenii au arătat mai bine ca joc, fapt apreciat şi de Dorinel Munteanu.

La Dinamo - Oţelul Galaţi a fost prezent şi fostul jucător Marius Pena, care a avut doar cuvinte de laudă pentru Dorinel Munteanu.

”Mă bucur că îmi revăd o parte din foştii colegi şi că revăd Oţelul în liga a doua. Sper ca uşor uşor să revină pe prima scenă a fotbalului românesc pentru că Galaţiul are nevoie de Oţelul în prima ligă! Chiar vorbeam în drum spre stadion şi îi spuneam că dacă va reuşi să aducă Dorinel echipa în prima ligă cu siguranţă îi vor face statuie! Şi va rămâne pe viaţă la Galaţi. Cred că preşedinte, antrenor va rămâne cu siguranţă în conducerea clubului la câte a făcut pentru echipă”, a declarat Marius Pena pentru Orange Sport.

Meciul Dinamo - Oţelul a închis, astfel, etapa a doua din Liga 2. ”Câinii” rămân pe locul 11, cu trei puncte şi un golaveraj cu două goluri marcate şi trei primite. De partea cealaltă, Oţelul a urcat pe locul cinci, la egalitate cu Poli Iaşi şi CSA Steaua.

În următoarea etapă, Dinamo se va deplasa pe terenul celor de la ACS Viitorul Tg. Jiu, în timp ce Oţelul va juca ”acasă” cu Unirea Constanţa.

OFICIAL | La scurt timp după înfrângerea cu Oţelul, Dinamo a anunţat două noi transferuri: ”Bine aţi venit!”

 

Afla mai multe despre: otelul galatidorinel munteau 

viewscnt
Articole similare