Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ousmane Dembele, reacţie neaşteptată după ce şi-a "îngropat" fosta echipă. Fanii Barcelonei l-au huiduit insistent: "Sunt fericit"

Ousmane Dembele, reacţie neaşteptată după ce şi-a "îngropat" fosta echipă. Fanii Barcelonei l-au huiduit insistent: "Sunt fericit"
Comentarii

PSG s-a impus în faţa celor de la FC Barcelona, scor 4-1, 6-4 la general şi s-au calificat în semifinalele UEFA Champions League, acolo unde o vor întâlni pe Borussia Dortmund.

Paris Saint-Germain a obţinut calificarea în faţa Barcelonei, obiectiv pe care şi l-au îngreunat, după meciul tur disputat pe Parc des Princes. 2-3 a fost scorul partidei, în favoarea catalanilor, care şi-au asigurat statutul de favoriţi, în vederea partidei de la Barcelona.

Însă, lucrurile au luat o întorsătură teribilă la partida retur. La scorul de 1-0, în favoarea gazdelor, după reuşita lui Raphinha, Ronald Araujo a fost eliminat de către arbitrul central al partidei, Istvan Kovacs.

Ousmane Dembele a reuşit să înscrie în ambele partide disputate împotriva fostei sale echipe, cât şi să obţină un penalty, în a doua repriză a partidei disputate pe Stadionul Olimpic din Barcelona. Dembele a fost huiduit de suporterii catalani, care nu au uitat de perioada sa mediocră petrecută pe Camp Nou.

Ousmane Dembele: "Barcelona este un club mare. Îl iubesc!"

"Barcelona este un club mare. Îl iubesc! Sunt foarte fericit la Paris şi acum mergem în semifinale. Fluierăturile de la fanii lui Barça? Este normal pe orice stadion de fotbal", a declarat Ousmane Dembele, conform jurnalistului italian, Fabrizio Romano.

185 de partide, 40 de goluri şi 43 de pase decisive sunt cifrele lui Dembele din perioada Barcelona, o perioadă a carierei sale, afectată considerabil de accidentările constante şi de lungă durată suferite de internaţionalul francez.

Barcelona le plătea celor de la Borussia Dortmund suma colosală de 135.000.000, în anul 2017. În 2023, Barcelona l-a cedat pe Dembele la Paris Saint-Germain, pentru 50.000.000 de euro.

În acest sezon, Dembele a înscris doar trei goluri în toate competiţiile, două dintre reuşitele sale chiar în poarta Barcelonei, în dubla manşă din sferturile Champions League.

Afla mai multe despre: psguefa champions leagueousmane dembelebarcelonaparis saint-germainla ligaligue 1 

viewscnt
Articole similare