Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la Dinamo, dar a semnat deja cu altă echipă. Fotbalistul dat afară de Burcă şi-a găsit club: "Pentru cariera mea, e o bornă importantă"

OUT de la Dinamo, dar a semnat deja cu altă echipă. Fotbalistul dat afară de Burcă şi-a găsit club: "Pentru cariera mea, e o bornă importantă"

Liga 2

Comentarii

CSM Alexandria are un start dezamăgitor de sezon, cu doar patru puncte obţinute în cele şase etape disputate.

Acum, echipa pregătită de Ştefan Odoroabă şi-a întărit lotul cu un transfer important. Geani Creţu, fotbalist cu zeci de meciuri în prima ligă, a semnat în această săptămână contractul şi a apucat deja să debuteze pentru noua sa echipă. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani a jucat în eşecul suferit pe terenul celor de la FC Buzău, scor 0-1.

"Sunt convins că vom face treabă bună la Alexandria. Avem avantajul că suntem nou-promovaţi, nu ne ştie lumea, deci putem face surprize. Pentru cariera mea, CSM Alexandria este o bornă importantă şi sper să ajut echipa cât mai mult" , a spus Geani Creţu la semnarea contractului.

Geani Creţu a crescut în academia de copii şi juniori a clubului Dinamo, unde a şi debutat în fotbalul de seniori. Ulterior, în 2019, mijlocaşul a fost împrumutat la Rapid, apoi, în 2022, a jucat tot sub formă de împrumut la FC Argeş.

Acum, Creţu a semnat din postura de jucător liber de contract cu CSM Alexandria, după despărţirea de Dinamo, din vara acestui an.

  • 150 de mii de euro valorează Geani Creţu, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: csm alexandria 

viewscnt
Articole similare