Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la FCSB. Primul fotbalist dat afară de Becali chiar înaintea play-off-ului. Decizie radicală luată de patronul roş-albaştrilor

OUT de la FCSB. Primul fotbalist dat afară de Becali chiar înaintea play-off-ului. Decizie radicală luată de patronul roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

FCSB e la trei puncte în spatele Farului înaintea primei etape din play-off-ul Superligii, iar acum oficialii roş-albaştrilor speră din nou la titlul mult aşteptat.

Opt ani au trecut de la ultimul campionat câştigat de FCSB. Acum, roş-albaştrii sunt la trei lungimi în spatele liderului din play-off, Farul Constanţa, iar oficialii clubului au început deja planurile pentru perioada de transferuri din iarnă.

În speranţa că vor câştiga titlul şi că vor putea participa în preliminariile Ligii Campionilor, roş-albaştrii îşi pregătesc lotul pentru sezonul următor. Astfel, pentru a le face loc altor fotbalişti pe care îi va transfera, Gigi Becali a conturat deja şi o listă neagră.

Primul fotbalist de care se va despărţi FCSB este Boban Nikolov. Conform spotmedia.ro, latifundiarul din Pipera l-a anunţat pe mijlocaşul adus în toamna anului trecut că nu îi va prelungi contractul scadent în vară.

Venit în septembrie la FCSB, liber de contract, după despărţirea de Sheriff Tiraspol, fotbalistul de 28 de ani a dezamăgit rapid la vicecampioana României şi a prins doar 116 minute în 9 meciuri în Superligă. Astfel, oficialii clubului au luat decizia de a se despărţi de Nikolov la finalul sezonului.

  • 500 de mii de euro valorează Boban Nikolov, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare