Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îi dă dreptate lui Dănuţ Lupu, în ”războiul” cu Gică Hagi. ”M-au scos de pe listă pentru Ilie Dumitrescu, care cânta la pian şi picta în Mexic”

Îi dă dreptate lui Dănuţ Lupu, în ”războiul” cu Gică Hagi. ”M-au scos de pe listă pentru Ilie Dumitrescu, care cânta la pian şi picta în Mexic”

Echipa națională

Comentarii

Fostul internaţional Alin Stoica (43 de ani) este de părere că Edi Iordănescu a procedat corect când a decis să nu-l includă pe Ianis Hagi (24 de ani) pe lista preliminară a stranierilor pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus.

În acelaşi timp, Alin Stoica îi dă dreptate lui Dănuţ Lupu, cel care a declarat în nenumărate rânduri că grupul format din Gică Hagi, Gică Popescu, Dan Petrescu şi Ilie Dumitrescu, stabilea jucătorii convocaţi la echipa naţională, în anii 90.

Alin Stoica îi dă dreptate lui Dănuţ Lupu: ”Ilie Dumitrescu cânta la pian şi picta în Mexic”

În sezonul 1997/1998, la doar 18 ani, Alin Stoica avea 5 goluri în 40 partide pentru Anderlecht şi se anunţa a fi unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti ai generaţiei sale.

Anghel Iordănescu l-a convocat pe lista preliminară pentru Cupa Mondială 1998 din Franţa, însă a fost ”sărit din schemă” în ultimul moment. În locul său a fost preferat Ilie Dumitrescu (29 de ani), fotbalist cu trei goluri în Mexic, la Atlante, în 32 de partide bifate.

  • Ilie Dumitrescu a jucat doar 68 de minute, în egalul cu Tunisia, scor 1-1.

Nu vorbesc din nicio răutate, dar Lupu a avut dreptate. Hagi şi cu cei din gaşca lui făceau cam tot ce doreau pe la echipa naţională, iar acum s-au dus vremurile alea. Am simţit şi eu pe propria piele pentru că i-am prins şi eu pe acolo, deşi eram pe atunci un puşti de 18 ani.

Dănuţ Lupu v-a dezvăluit acum câteva săptămâni ceea ce i s-a întâmplat pe la echipa naţională, dar hai să vă spun şi eu alta, iar de această dată problema e strict legată de mine. Ei bine, cum vă explicaţi că eu am fost pe lista jucătorilor convocaţi pentru Campionatul Mondial din Franţa 98 până în ultima zi, iar în ultima zi am fost out de pe listă?

Alin Stoica, despre Ilie Dumitrescu: ”În Mexic, cânta la pian şi picta tablouri”

Şi ştiţi cine mi-a luat locul? Nea Puiu Iordănescu m-a scos pe mine de pe listă şi l-a băgat pe Ilie Dumitrescu. Eu aveam 18 ani şi jucam la Anderlecht, nu pe la orice echipă de prin Europa, iar în locul meu a fost băgat Ilie Dumitrescu, cel care la ora aia cânta la pian şi picta tablouri prin Mexic. Că de Ilie Dumitrescu ca fotbalist la vremea aia nu mai puteai vorbi, dar asta a fost viaţa”, a declarat Alin Stoica, conform prosport.ro.

Afla mai multe despre: alin stoicailie dumitrescudanut lupugica hagi 

viewscnt
Articole similare