Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la U Craiova. Adus în iarnă de la alt club de tradiţie din Superligă, fotbalistul a dispărut din lotul lui Papură

OUT de la U Craiova. Adus în iarnă de la alt club de tradiţie din Superligă, fotbalistul a dispărut din lotul lui Papură
Comentarii

Universitatea Craiova pare că a trecut peste despărţirea surprinzătoare de Laurenţiu Reghecampf şi a început deja să lege meciuri fără înfrângere odată cu venirea noului staff tehnic.

Laurenţiu Reghecampf a părăsit-o pe Universitatea Craiova după nici două luni de la revenirea sa pe banca tehnică a oltenilor şi a semnat cu Al Tai, din Arabia Saudită. Astfel, pe banca echipei patronate de Mihai Rotaru a venit Corneliu Papură.

Oltenii s-au impus în ultimul meci disputat cu scorul de 5-1, pe propriul teren, în faţa celor de la FC Botoşani. Pe teren nu s-a aflat şi Ştefan Vlădoiu. Împrumutat la Universitatea Cluj, în prima parte a sezonului trecut, fundaşul dreapta a revenit la Craiova în iarnă şi a reuşit să se impună în actuala stagiune, dar acum este indisponibil.

Conform fanatik.ro, Ştefan Vlădoiu a suferit o ruptură musculară şi va reveni în lotul Universităţii Craiova abia la finalul lunii.

  • 1 pasă de gol a reuşit Ştefan Vlădoiu în cele 8 meciuri jucate pentru Universitatea Craiova în actuala stagiune
  • 600 de mii de euro valorează Vlădoiu, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: u craiova 

viewscnt
Articole similare