Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pablo Cortacero a anunţat ultimele transferuri la Dinamo: "Un fundaş central, un mijlocaş central şi un atacant"

Pablo Cortacero a anunţat ultimele transferuri la Dinamo: "Un fundaş central, un mijlocaş central şi un atacant"galerie foto

Dinamo București

Comentarii

Pablo Cortacero, omul de afaceri care a cumpărat Dinamo prin intermediul unui fond de investiţii, a vorbit despre investiţiile pe care le va mai face în această perioadă de mercato. Cosmin Contra urmează să mai primească încă trei jucători, potrivit declaraţiilor făcute de Cortacero.

Chiar dacă Dinamo a adus nu mai puţin de nouă jucători în acest start de sezon, lotul lui Cosmin Contra nu este finalizat. Pablo Cortacero a confirmat că mai are trei ţinte şi a spus clar ce jucători îşi mai doreşte în "Ştefan cel Mare". 

"Ne-au mai rămas trei jucători pe care vrem şi putem să-i aducem ca să completăm echipa. Ne uităm după un fundaş central, un mijlocaş central şi un atacant", a declarat Cortacero pentru doarromania.ro.

Până acum, la Dinamo au venit: Adam Nemec (Pafos), Janusz Gol (Cracovia), Vlad Achim (Viitorul), Borja Valle (Deportivo La Coruna), Isma Lopez (Tenerife), Alexander Gonzalez (Mirandes), Rene Hinojo (Almeria), Juan Camara (Jagiellonia), Tomas Mejias (Middlesbrough). 

Totodată, Dinamo s-a despărţit şi de o listă considerabilă de fotbalişti: Filip Mrzljak, Mamaoutou N'Diaye, Slavko Perovic, Mattia Montini, Kristian Kostrna, Valentin Lazăr, Ioan Filip (U Cluj), Lukas Skovajsa (Budejovice), Ştefan Fara (Farul - împrumut), Mihai Neicuţescu (Chindia - împrumut), Daniel Popa (Chindia - împrumut), Mihai Popescu (Hearts), Cătălin Straton (FCSB) şi Ricardo Piscitelli (Nacional). 


A picat transferul lui Diego Capel la Dinamo. Spaniolul a fost în probe: "A fost o decizie dură"

Dinamo a fost la un pas să îl aducă şi pe Diego Capel, fost internaţional spaniol şi câştigător al Cupei UEFA cu FC Sevilla. După o săptămână în care s-a antrenat la Săftica sub comanda lui Cosmin Contra, tehnicianul "câinilor" a decis că nu poate conta pe el. 

"Diego Capel a avut ani în care nu a mai jucat la cel mai înalt nivel, ultima dată a jucat în Malta iar acum a ajuns liber de contract, a fost în probe la noi, s-a antrenat bine, dar l-au analizat atât Cosmin, cât şi Rufo Collado şi nu au considerat că este pregătit să joace la Dinamo. Ei au văzut că avem nevoie de alte posturi diferite faţă de ceea ce poate juca Diego. El a plecat sâmbătă, şi-a luat la revedere, a fost o decizie dură, dar mai putem aduce doar trei jucători şi trebuie să fie foarte importanţi pe posturile care nu sunt încă acoperite 100%", a mai spus Cortacero. 

Afla mai multe despre: pablo cortacerodinamo 

viewscnt
Articole similare