Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru crede că Vătăjelu ar fi fost coşmarul lui Mbappe la Cupa Mondială: ”Este singurul care ar fi pus puţină presiune” :)

 Panduru crede că Vătăjelu ar fi fost coşmarul lui Mbappe la Cupa Mondială: ”Este singurul care ar fi pus puţină presiune” :)

Cupa Mondială

Comentarii

Basarab Panduru s-a amuzat pe seama vitezei pe care naţionala Franţei o dezvoltă în benzi, unde îi are pe Dembele şi Mbappe şi spune că doar Vătăjelu le-ar fi putut pune probleme.

Franţa s-a impus cu 4-1 în faţa Australiei, în prima etapă din grupa D şi Silviu Tudor Samuilă, Florin Lovin şi Basarab Panduru au subliniat din nou viteza pe care jucătorii lui Didier Deschamps o au pe ambele flancuri.

În stilu-i caracteristic, Basarab Panduru s-a şi amuzat pe seama vitezei pe care o dezvoltă Dembele şi Mbappe şi spune că doar Bogdan Vătăjelu i-ar fi putut încurca.

Este o aluzie la o declaraţie făcută de Mirel Rădoi, care a transmis greşit că Vătăjelu a alergat 165 de metri în 14 secunde:

Silviu Tudor Samuilă: Mai există vreo echipă care să dezvolte viteza asta?
Basarab Panduru: Stânga-dreapta? Dembele-Mbappe? Nu cred că există niciuna.
Samuilă: Adică Germania are în Gnabry şi Sane doi jucători cu viteză, dar parcă nu sunt la nivelul...
Panduru (încercând să pară serios): Nu, singurul care ar fi pus puţină presiune pe ei era Vătăjelu. Adică 10 metri/secundă n-au cum să facă nici Dembele şi Mbappe. Acolo era singura preocupare a lor. În rest, nu cred că poate cineva... Nu văd pe nimeni.
Florin Lovin: Deci poată să doarmă liniştiţi acum (n.r. că Vătăjelu nu le este adversar)
Panduru: Da' nu poate să doarmă liniştiţi, că nu face nimeni 50 de metri în 4 secunde (n.r. referire la aşa-zisa viteză a lui Vătăjelu). Indiferent, nici cu maşina dacă eşti, n-ai cum să-i faci. Nu poate nimeni să te depăşească.

Cum l-a transformat Mirel Rădoi pe Vătăjelu în cel mai rapid pământean

La începutul lunii noiembrie, înaintea unui meci cu U Cluj, Mirel Rădoi l-a lăudat pe Bogdan Vătăjelu pentru viteza pe care o dezvoltase cu o etapă în urmă, cu Sepsi.

”Vătăjelu are 165 de metri făcuţi în 14 secunde la faza golului cu Sepsi. Nu e uşor deloc. Îşi întâmpină adversarul, apoi face o cursă de 55 de metri undeva în 4 secunde, după aceea revine pe tranziţie, apoi urcă din nou şi finalizează”, a spus atunci Mirel Rădoi.

Însă Mirel Rădoi a făcut atunci o uriaşă greşeală când s-a referit la statisticile lui Vătăjelu. În realitate, fundaşul Universităţii Craiova alergase 165 de metri în 24 de secunde. Ulterior, Rădoi şi-a recunoscut amuzat greşeala:

”Aş vrea să-mi cer scuze pentru gafa făcută. Am zis 165 de metri în 14 secunde, erau 24 de secunde. Nu vreau să mă trezesc cu vreun telefon de la Ben Johnson sau Usain Bolt, că vor să-l vadă pe Vătă cum a făcut. Sunt 24 de secunde. Îmi cer scuze pentru gafă”, a spus antrenorul Craiovei.

Ca o comparaţie, Usain Bolt este cel care a stabilit recordul la proba de 200 de metri, pe care a alergat-o în 19.19 secunde.

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare