Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, despre cum a câştigat CFR Cluj titlul Ligii 1! Mesaj direct pentru FCSB şi Gigi Becali: "Tu nu ai învăţat absolut nimic" | EXCLUSIV

Panduru, despre cum a câştigat CFR Cluj titlul Ligii 1! Mesaj direct pentru FCSB şi Gigi Becali: "Tu nu ai învăţat absolut nimic" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a analizat performanţa reuşită de CFR Cluj, care a cucerit încă un titlu în Liga 1, şi nu a uitat de FCSB.

Basarab Panduru, după ce CFR Cluj a devenit campioana Ligii 1

"Ştim imaginile astea. Probabil că o cupă mică trebuie să i-o trimită şi lui Şumudică. Acele etape au contat mult în ce s-a întâmplat ulterior. Au avut rezultate bune cu Petrescu pe teren propriu. Au avut o perioadă de cumpănă după ce au pierdut cu FCSB şi Craiova. 

E cea mai puţin tehnică echipă dintre cele trei de pe podium. CFR a fost la obiect, 1-0 şi hai la baie să ne schimbăm. Să-i batem şi pe următorii cu 1-0 şi să mergem mai departe",  a declarat expertul Orange Sport. 

Basarab Panduru anticipează schimbări în lotul campioanei României. De asemenea, fostul component al staff-ului Universităţii Craiova nu i-a uitat pe cei de la FCSB, cărora le-a transmis un mesaj. 

"Probabil că se va trage linie, se vor face unele schimbări la CFR Cluj, iar ei sunt conştienţi. Unii au peste 30 de ani, ceea ce e foarte mult. Au datorii multe, au bani mulţi, salarii mari, tot ce vor ei, iar azi să ieşi de cinci ori la rând campioană a mare lucru. 

Îl felicit pe Petrescu. Indiferent de ce vorbim despre el, că ne place sau nu, dar a demonstrat că faci treabă cu disciplina, chiar dacă nu ai jucători tehnici, dar cu jucători cu salarii mari de 30-40.000 de euro. Sunt foarte mari pentru România. 

Şi cu alţii care se plâng în continuu şi dau vina pe alţii. FCSB e singura echipă care nu a câştigat campionatul după ce a terminat pe primul loc în sezonul regulat. Gigi vrea să câştige campionatul într-un fel, cum vrei tu. Uite că nu se poate. 

Deci, tu nu ai învăţat absolut nimic după ce pierzi campionatul. Felicitări, Dan Petrescu şi CFR Cluj!", a adăugat Basarab Panduru. 

VIDEO | CFR Cluj - Universitatea Craiova 2-1, în Liga 1

CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Universitatea Craiova, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1, şi a câştigat al cincilea titlu consecutiv de campioană a României, al optulea din istoria sa. 

Cu o etapă înainte de finalul sezonului, clujenii au 57 de puncte, în timp ce a doua clasată, FCSB, care a înregistrat sâmbătă o remiză, are 53 de puncte, iar cele două se întâlnesc în meciul direct din ultima etapă, la Buzău, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescucfr cluj campioana romanieibasarab panduru 

viewscnt
Articole similare