Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, revoltat de o clauză din contractul lui Ronaldo Deaconu la Gaz Metan: ”Nu e corect, cum să-i dai bani pentru asta?” | EXCLUSIV

Panduru, revoltat de o clauză din contractul lui Ronaldo Deaconu la Gaz Metan: ”Nu e corect, cum să-i dai bani pentru asta?” | EXCLUSIV

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Invitat ăn studioul Telekom Sport, Basarab Panduru a criticat dur clauzele de gol ce sunt introduse în contractele jucătorilor.

Gaz Metan Mediaş a obţinut o victorie importantă în faţa lui Dinamo, scor 2-1, în a 12-a etapă a Ligii 1. Talismanul medieşenilor a fost din nou decisiv pentru trupa lui Ilie Poenaru, Ronaldo Deaconu marcând două goluri de senzaţie la Mediaş.

În urma partidei, decarul lui Gaz Metan a recunoscut: ”(n.r. ai bonus la numărul de goluri?) Am la fiecare gol şi assist. (n.r. primeşti prima dublă?) Da, cu victoria asta ies bine”.

Aceste feluri de clauze îl lasă rece pe Basarab Panduru, care este de părere că primele de gol, indiferent de fotbalist şi club, pot afecta jocul echipei. Fostul internaţional român nu este un adept al individualismului, astfel că nu este de acord cu prime de acest fel.

Panduru, revoltat de o clauză din contractul lui Ronaldo Deaconu la Gaz Metan

E corect să dai bani pentru gol şi pasă de gol? Adică îi dai pentru gol că centrează unu în faţa porţii şi tu bagi mingea în poartă şi ai bani de gol? E corect? Nu e corect nimic, cum să-i dai bani? De aia se întâmplă lucrurile astea, nu dai pase la nimeni şi tragi la poartă de la 40 metri.

Eu nu aş face asemenea contracte. Ai 35 de milioane, Suarez, la ce să-ţi mai dau eu 1000 euro pe gol, pentru ce? Ca să-mi încurci meciul? Când scapi doi contra unu, să tragi la poartă că ai gol... ai 1000 euro de gol marcat.

Dup-aia ne mirăm aici că de ce nu-i dă pasă de gol ăluia?E minutul 90, e 0-0, scapi doi contra unu, îi pasezi unuia care e singur cu poarta goală, o bagă în poartă, câştigi 1-0, toată lumea câştigă prima.

Tu tragi pentru că ai în cap că dai gol, ai şi primă de gol şi iei şi primă de victorie, ratezi, se termină 0-0. Ceilalţi sunt fraieri dacă nu vin să ceară şi ei bani la fiecare gol marcat sau fază”, a declarat Basarab Panduru, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gaz metan mediaşronaldo deaconugaz metan dinamobasarab panduru 

viewscnt
Articole similare