Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pap a urmărit îndeaproape cum echipa sa a pierdut două puncte ”din mână”: ”Henţ clar, am început să strig. Nu poţi zice nimic, că arbitrii au dreptate mereu”

Pap a urmărit îndeaproape cum echipa sa a pierdut două puncte ”din mână”: ”Henţ clar, am început să strig. Nu poţi zice nimic, că arbitrii au dreptate mereu”

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a reuşit doar să remizeze împotriva Academicii Clinceni, scor 1-1, după ce ilfovenii au reuşit să egaleze prin Cascini, care a marcat cu mâna.

Academica Clinceni a primit vizita lui FC Botoşani, luni seara. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, Cascini egalând pentru ilfoveni după ce Dawa deschisese scorul. Golul marcat de argentinian nu ar fi trebuit să conteze însă. În spiritul conaţionalului Maradona, mijlocaşul Academicii şi-a folosit mâna pentru a marca. A fost doar al treilea punct obţinut de Clinceni, în a 11-a etapă.

Moldovenii rămăseseră şi în inferioritate numerică după eliminarea lui Edjouma, încă un moment controversat în duelul dintre cele două. Astfel, în urma partidei, jucătorii lui Marius Croitoru s-au simţit, pe bună dreptate, dezavantajaţi de arbitraj.

Eduard Pap, portarul lui FC Botoşani, a vorbit după fluierul final despre greşelile centralului Flueran. Goalkeeper-ul moldovenilor a contestat vehement arbitrajul şi a dezvăluit că a strigat de când era pe teren că fusese henţ la gol, însă nu a fost ascultat, iar niciunul dintre asistenţi nu ar fi văzut atingerea lui Cascini cu mâna.

Pap a urmărit îndeaproape cum echipa sa a pierdut două puncte ”din mână”

Dezamăgiţi, că ne-am propus cele trei puncte, nu am reuşit, până la urmă e un punct şi mergem înainte. Henţ clar, am zis pe moment, am început să strig, dar aşa am văzut, ce mai putem să facem? Nimic. Dar nu e în regulă, că şi meciul trecut am avut penalty clar şi acum avem o fază în care sunt egalaţi din henţ clar.

Nu e ok. Poate deranjăm, dar să ne arbitreze corect. Nu este ok să luăm asemenea goluri din asemenea greşeli. Ce să-i mai spun. Nu pot să mai spun nimic, i-am spus în timpul meciului că a fost henţ. Nu poţi să zici nimic, că ei au dreptate tot timpul”, a declarat Eduard Pap.

Afla mai multe despre: fc botoşaniacademica clinceniclinceni botoşanieduard pap 

viewscnt
Articole similare