You are here:

”Pariază pe telefon”, aliatul vostru de încredere! Pandi face spectacol cu biletele lui

”Pariază pe telefon”, aliatul vostru de încredere! Pandi face spectacol cu biletele lui

Pariuri sportive

Comentarii

”Pariază pe telefon” nu lipseşte de la datorie în nicio săptămână! Pandi vă aşteaptă şi acum cu două bilete, pe care le-a analizat cu mare atenţie, înainte de a vi le arăta.

Vreţi să înverziţi biletul la Superbet, dar nu prea ştiţi ce meciuri să alegeţi? ”Pariază pe telefon” vă ajută cu cele mai bune două bilete, pregătite cu atenţie de Pandi. Aruncaţi-vă un ochi pe ”Soliştii” şi ”Peste 2.5 goluri”, ca să aveţi de unde să vă inspiraţi pentru week-end-ul care vine.

 Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

”Soliştii”

Pandi v-a pregătit 6 meciuri din 6 campionate, pentru ”Soliştii” din această săptămână. În 4 dintre dueluri, Panduru a mers pe victoria gazdelor. Cotele pornesc de 1.42 şi ajung până la 1.67. 

Cea mai mică cotă a fost aleasă pe duelul dintre Young Boys şi Sion, din prima etapă a noului sezon din campionatul Elveţiei. Aşa cum era de aşteptat, campioana ultimelor două ediţii, Young Boys, porneşte cu prima şansă în faţa nou promovatei Sion.

Pe ”Solişti” aveţi două meciuri cu cea mai mare cotă, 1.67. Este vorba despre Ludogoreţ Razgrad - ŢSKA Sofia şi Legia Varşovia - Zaglebie Lubin. Campioana ultimelor 13 sezoane din Bulgaria, Ludogoreţ, începe în faţa propriilor suporteri. Adversară îi va fi ocupanta locului 4 din sezonului trecut, ŢSKA Sofia.

Începe un nou sezon şi în Polonia. Legia, care a terminat pe locul 3, va juca în prima etapă cu locul 8 din sezonul trecut, Zaglebie.

Iată care sunt toate meciurile de pe biletul ”Soliştii”:

  • Kalmar FF - Djurgardens IF - 2 - cotă 1.65
  • Legia Varşovia - Zaglebie Lubin- 1 - cotă 1.67
  • Young Boys - Sion - 1 - cotă 1.42
  • Celje - Bravo - 1 - cotă 1.53
  • Ludogoreţ Razgrad - ŢSKA Sofia - 1 - cotă 1.67
  • Lyngby - FC Copenhaga - 2 - cotă 1.55

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

”Peste 2.5 goluri”

Dacă sunteţi pasionaţi de pariurile pe goluri, atunci Pandi v-a pregătit cel mai bun bilet pentru voi. ”Peste 2.5 goluri” are 6 meciuri, din 5 campionate diferite.

Panduru a selectat două dueluri din Norvegia, campionat care este în plină desfăşurare. De pe bilet nu putea lipsi liderul şi totodată echipa cu cel mai bun atac, Bodo/Glimt. Campioana en-titre a Norvegiei a marcat 33 de goluri în 15 etape şi a primit 12. Adversara din această etapă, Odd, este penultima în clasament.

Molde - KFUM Oslo este cel de-al doilea meci din Norvegia ales de Pandi pentru acest bilet. Gazdele sunt pe locul 3, cu 30 de goluri înscrise şi 16 încasate, în timp ce adversara din această etapă a marcat de 19 ori şi a primit 20 de goluri.

Cea mai mare cotă de pe biletul lui Pandi este de 1.75, pe cel puţin 3 goluri marcate în meciul dintre KuPS şi Lahti, din etapa a 16-a a campionatului Finlandei. KuPS este lider, cu 27 de goluri marcate, în timp ce Lahti este ultima, cu 30 de goluri primite şi 14 marcate.

Iată care sunt toate meciurile de pe biletul ”Peste 2.5 goluri”:

  • Molde - KFUM Oslo - Peste 2,5 goluri – cotă 1.65
  • Bodo/Glimt - Odd BK - Peste 2,5 goluri – cotă 1.33
  • IK Sirius - Malmo FF - Peste 2,5 goluri – cotă 1.53
  • KuPS - Lahti - Peste 2,5 goluri – cotă 1.75
  • KA Akureyri - Vikingur Reykjavik - Peste 2,5 goluri – cotă 1.42
  • Sparta Praga - Pardubice - Peste 2,5 goluri - cotă 1.30

Urmăriţi în clipul de mai jos ediţia din această săptămână a emisiunii ”Pariază pe telefon”:

Afla mai multe despre: pariuripariuri sportivesuperbetponturi pariuricote pariuripanduru 

viewscnt
Articole similare