Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pariază pe telefon”, cele mai tari ponturi pentru un bilet verde! Ce a ales Pandi pentru ”Nebunia Mondială”

”Pariază pe telefon”, cele mai tari ponturi pentru un bilet verde! Ce a ales Pandi pentru ”Nebunia Mondială”

Pariuri sportive

Comentarii

”Pariază pe telefon” are şi în această săptămână soluţii pentru a înverzi biletul la Superbet. ”Soliştii”, ”Peste 2.5 goluri” şi ”Nebunie Mondială” sunt biletele pe care vi le recomandă Pandi.

Au revenit din vacanţă toate campionatele mari, aşa că ofertele de la Superbet sunt mai mult decât tentante. Ca în fiecare săptămână, ”Pariază pe telefon” vă ajută să vă inspiraţi pentru biletul verde. ”Soliştii”, ”Peste 2.5 goluri” şi ”Nebunie Mondială” sunt clasicele bilete pregătite de Pandi.

”Soliştii”

Aşa cum v-am obişnuit, avem 6 meciuri pe primul bilet, ”Soliştii”. Săptămâna aceasta, Pandi a selectat câte un meci din 6 campionate diferite. Astfel, pe bilet veţi găsi o partidă din Serie A, una din Premier League, una din Bundesliga, una din campionatul Portugaliei, una din cel al Greciei şi una din cel olandez. 

În 5 din cele 6 meciuri, Pandi a mizat pe victoria gazdelor. În schimb, la meciul Volos - PAOK, Panduru a bifat succesul echipei antrenate de Răzvan Lucescu. După 18 etape, PAOK este lider în Grecia, la egalitate de puncte cu Panathinaikos, dar cu golaveraj mai bun. 

Cea mai mare cotă de pe ”Solişti” vine din Bundesliga, pe meciul dintre Monchengladbach şi Augsburg. Pandi a mizat pe victoria lui Gladbach, echipă aflată pe locul 10, după 17 etape jucate în Bundesliga. Augsburg este pe poziţia a 12-a, cu doar două puncte în spatele adversarei din această etapă, dar nu a câştigat în campionat în ultimele 4 runde. 

La polul opus, cea mică cotă de pe ”Solişti” este 1.28, pe victoria lui Ajax cu Waalwijk, echipă aflată în zona de retrogradare în Olanda. După 17 etape, Ajax este pe poziţia a cincea.

”Peste 2.5 goluri”

Şi în această săptămână, ”Peste 2.5 goluri” vine cu 6 meciuri selectate de Pandi. Două dintre acestea sunt din campionatul Belgiei. Panduru mizează că se vor da cel puţin 3 goluri în meciul lui Gent, aflată pe locul 3, cu Mechelen. De asemenea, Pandi a bifat peste 2.5 goluri şi în partida dintre Club Brugge şi Westerlo. 

De pe biletul cu cel puţin 3 goluri marcate nu avea cum să lipsească liderul din Premier League, Liverpool. Cormoranii au marcat 43 de goluri în 20 de etape şi au cea mai bună apărare, cu doar 18 goluri încasate. Bournemouth a primit nu mai puţin de 35 de goluri şi a înscris 28. 

Cea mai mică cotă aleasă de Pandi este 1.42, pe duelul dintre Utrecht şi liderul din Eredivisie, PSV, echipa care are cel mai bun atac şi cea mai bună apărare din Olanda. 59 de goluri a marcat PSV în 17 etape şi a încasat doar 7.

Iată care sunt toate meciurile de pe biletul ”Peste 2.5 goluri”:

  • Gent - Mechelen - Peste 2,5 goluri – cotă 1.67
  • Club Brugge - Westerlo - Peste 2,5 goluri – cotă 1.47
  • Utrecht - PSV Eindhoven - Peste 2,5 goluri – cotă 1.42
  • Fenerbahce - Samsunspor - Peste 2,5 goluri – cotă 1.47
  • Bournemouth - Liverpool - Peste 2,5 goluri – cotă 1.47
  • Betis - Barcelona - Peste 2,5 goluri – cotă 1.70

”Nebunie Mondială”

De data aceasta, cota la care a ajuns Pandi pe ”Nebunie Mondială” este de peste 900. Aveţi 10 meciuri pe bilet, cu mai multe tipuri de pariuri. Pandi a mizat pe GG & peste 2.5 goluri pe jumătate dintre meciurile selectate. 

Cea mai mare cotă de pe ”Nebunie Mondială” este 2.25, pe un meci din Premier League. Aveţi şi o cotă de 2.10, pe un duel din Bundesliga, una de 2.05 pe La Liga, dar şi trei de 2.00.

Restul de 4 meciuri de pe bilet au cote sub 2.00, dar nici acelea nu sunt mici. 1.80 este cea mai mică şi o găsiţi pe două meciuri. Pandi mizează că vor marca ambele echipe în Udinese - Milan şi că va fi GG şi cel puţin 3 goluri marcate în duelul dintre Hertha şi Fortuna Dusseldorf.

Mai jos aveţi toate meciurile şi toate cotele selectate de Pandi pentru ”Nebunie Mondială”:

  • Darmstadt - Eintracht Frankfurt - 2 - cotă 2.00
  • Heidenheim - Wolfsburg - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.10
  • NEC Nijmegen - Twente - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.00
  • Brentford - Nottingham Forest - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.25
  • Valencia - Athletic Bilbao - GG - cotă 1.90
  • Udinese - AC Milan - GG - cotă 1.80
  • Celta - Sociedad - GG - cotă 2.05
  • Hertha - Fortuna Dusseldorf - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 1.80
  • Aris - Olympiacos - GG - cotă 1.90
  • Brighton - Wolverhampton - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.00

Urmăriţi în clipul de mai jos ediţia din această săptămână a emisiunii ”Pariază pe telefon”:

Afla mai multe despre: pariuripariuri sportivesuperbetponturi pariuricote pariuripanduru 

viewscnt
Articole similare