You are here:

”Pariază pe telefon”, ponturi perfecte pentru final de sezon! Ce a pariat Pandi pe ultimele meciuri din Serie A

”Pariază pe telefon”, ponturi perfecte pentru final de sezon! Ce a pariat Pandi pe ultimele meciuri din Serie A

Pariuri sportive

Comentarii

”Pariază pe telefon” vă ajută să profitaţi de ultimele meciuri din cele mai tari campionate ale Europei! Pandi a selectat cele mai bune cote de la Superbet şi a făcut pentru voi clasicele 3 bilete săptămânale: ”Soliştii”, ”Peste 2.5 goluri” şi ”Nebunie Mondială”.

Urmează ultimul week-end cu meciuri multe din actualul sezon, aşa că ”Pariază pe telefon” v-a pregătit 3 bilete cu cele mai bune cote de la Superbet! Le puteţi lua ca atare sau le puteţi combina aşa cum vă doriţi sau cum consideraţi că aveţi mai multe şanse de câştig.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

”Soliştii”

”Soliştii” lui Pandi vă aşteaptă cu 6 meciuri, din 5 competiţii diferite. Pentru că Premier League, Ligue 1 sau Bundesliga s-au încheiat deja, Panduru şi-a îndreptat atenţia către campionatele care încă mai au meciuri în desfăşurare.

Pentru ”Soliştii” din această săptămână, Pandi a selectat doar victoriile gazdelor. Aveţi două partide din Danemarca, iar Pandi mizează pe victoriile lui Brondby şi Midtjylland.

Pe acelaşi bilet veţi găsi şi un meci din Polonia, Jagiellonia - Warta Poznan, dar şi un duel din prima ligă a Belgiei. Panduru a selectat victoria lui Royale Union pe teren propriu cu Genk.

De pe ”Solişti” nu putea lipsi marea finală din FA Cup, dintre rivalele de oraş, City şi United. Proaspăt încoronată campioană în Anglia, City este favorită în faţa diavolilor roşii.

Ultimul meci care completează biletul din această săptămână vine din Serie A, unde se va disputa ultima etapă a sezonului. Lazio porneşte cu prima şansă în faţa lui Sassuolo, deja retrogradată.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

”Peste 2.5 goluri”

6 meciuri aveţi şi pe biletul cu goluri multe. Pandi a selectat partidele din 6 campionate diferite ale Europei. Cea mai mică cotă pentru cel puţin 3 goluri marcate este pe un duel din Serie A. În ultima etapă, Milan joacă acasă, cu deja retrogradata Salernitana.

Cotă mică la peste 2.5 goluri are şi meciul campioanei Real Madrid cu Betis, dar şi finala Cupei Germaniei. Campioana din Bundesliga, Leverkusen, joacă pentru trofeu cu divizionara secundă Kaiserslautern.

Cea mai mare cotă de pe bilet este pe finala Cupei Scoţiei, între Celtic şi Rangers. Superbet oferă cotă 1.75 că se dau cel puţin 3 goluri în meciul care îi poate aduce trofeul echipei de care aparţine Ianis Hagi.

Iată care sunt toate meciurile de pe biletul ”Peste 2.5 goluri”:

  • Celtic - Rangers - Peste 2,5 goluri – cotă 1.75
  • Kaiserslautern - Leverkusen - Peste 2,5 goluri – cotă 1.40
  • AC Milan - Salernitana - Peste 2,5 goluri – cotă 1.28
  • Real Madrid - Betis - Peste 2,5 goluri – cotă 1.40
  • Lyon - PSG - Peste 2,5 goluri – cotă 1.65
  • Club Brugge - Cercle Brugge - Peste 2,5 goluri – cotă 1.53

”Nebunie Mondială”

Cel mai aşteptat bilet al săptămânii este, ca de fiecare dată, ”Nebunie Mondială”. Aveţi 10 meciuri, cu cote cuprinse între 1.80 şi 2.25. Pandi a ales nu mai puţin de 4 partide din Serie A, toate cu cotă peste 2.00.

Echipa lui Răzvan Marin, Empoli, are meci decisiv pentru evitarea retrogradării cu AS Roma. Superbet oferă cotă 2.10 penntru GG & Peste 2.5 goluri în acest duel. Aceeaşi cotă, tot pentru GG şi cel puţin 3 goluri marcate, este şi pentru duelul dintre Verona şi campioana Inter.

GG şi Peste 2.5 goluri la Atalanta - Torino oferă cea mai mare cotă de pe ”Nebunie Mondială”, 2.25. Genoa - Bologna este al patrulea meci din Serie A pe care Pandi l-a selectat pentru această săptămână.

Din La Liga, Panduru a ales două meciuri, ambele fără miză în clasament. Barcelona nu mai poate pierde locul doi şi încheie sezonul pe terenul Sevillei, care nu are emoţii la retrogradare. A doua partidă din Spania este Osasuna - Villarreal, pe care Pandi a pariat că se dau cel puţin 3 goluri şi că ambele echipe vor marca.

Mai jos aveţi toate meciurile şi toate cotele selectate de Pandi pentru ”Nebunie Mondială”:

  • Genoa - Bologna - GG - cotă 2.00
  • Osasuna - Villarreal - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 1.80
  • Rakow - Slask Wroclaw - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.10
  • Panathinaikos - Aris - GG - cotă 1.95
  • Atalanta - Torino - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.25
  • Trabzonspor - Ankaragucu - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 1.95
  • Antwerp - Anderlecht - 2 - cotă 1.95
  • Empoli - AS Roma - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.10
  • Verona - Inter Milano - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.10
  • Sevilla - Barcelona - 2 - cotă 1.85

Urmăriţi în clipul de mai jos ediţia din această săptămână a emisiunii ”Pariază pe telefon”:

Afla mai multe despre: pariuripariuri sportivesuperbetponturi pariuricote pariuripanduru 

viewscnt
Articole similare