You are here:

”Pariază pe telefon” vă dă o mână de ajutor! Ce campionate a ales Pandi pentru biletele câştigătoare

”Pariază pe telefon” vă dă o mână de ajutor! Ce campionate a ales Pandi pentru biletele câştigătoare

Pariuri sportive

Comentarii

O nouă săptămână aduce noi bilete la ”Pariază pe telefon”! Pandi a selectat cele mai bune cote de la Superbet, pentru ca voi să ieşiţi pe plus în week-end.

”Pariază pe telefon” vă aşteaptă şi săptămâna aceasta cu două bilete pregătite cu mare atenţie de Pandi. ”Soliştii” şi ”Peste 2.5 goluri” conţin câte 6 meciuri, iar cotele sunt mai mult decât accesibile. Nu uitaţi că puteţi combina meciurile aşa cum vă doriţi, pentru a obţine biletul câştigător la Superbet. 

 Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

”Soliştii”

Pentru ”Soliştii” din această săptămână, Pandi a trecut prin 6 campionate diferite, pentru a selecta cele 6 meciuri de pe bilet. Astfel, veţi regăsi partide din Austria, Belgia, Danemarca, Elveţia, Serbia şi Portugalia. Cotele pornesc de la 1.36 şi ajung până la 1.80.

Pandi a ales pe un singur meci victoria oaspeţilor. În rest, a mizat doar pe victoria echipelor gazde. Aveţi două cote de 1.36. Partizan este mare favorită în deplasarea de la Novi Belgrad. După 3 etape disputate în campionatul Serbiei, Partizan este lider, cu 3 victorii, 7 goluri marcate şi niciunul primit. Adversara ei are un singur punct. Celălalt meci cu cotă 1.36 vine din Danemarca, unde liderul Nordsjalland o va întâlni pe teren propriu pe ocupanta poziţiei a zecea, Lyngby. 

Cea mai mare cotă de pe ”Solişti” este pe victoria lui Anderlecht în meciul de acasă cu Leuven. Anderlecht şi-a câştigat primele două meciuri ale noului sezon din Belgia, în timp ce adversara din această etapă are o victorie şi un egal. 

Iată care sunt toate meciurile de pe biletul ”Soliştii”:

  • LASK Linz - SCR Altach - 1 - cotă 1.55
  • Anderlecht - Leuven - 1 - cotă 1.80
  • Nordsjalland - Lyngby - 1 - cotă 1.36
  • St. Gallen - Grasshopper - 1 - cotă 1.65
  • Novi Belgrad - Partizan - 2 - cotă 1.38
  • Braga - Estrela Amadora - 1 - cotă 1.36

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

”Peste 2.5 goluri”

Tot din 6 campionate diferite sunt şi meciurile de pe al doilea bilet al săptămânii, ”Peste 2.5 goluri”. Pandi a pornit de la o cotă de 1.36 şi a ajuns până la 1.55, cea mai mare cotă de pe bilet. 

Aveţi două meciuri cu cotă 1.36. Unul dintre ele vine din prima ligă a Serbiei. Steaua Roşie este pe locul doi după 3 etape, la două puncte în spatele liderului Partizan. Novi Pazar a jucat doar două meciuri şi are o victorie şi o remiză. 

Superbet oferă cotă 1.36 şi pe cel puţin 3 goluri marcate în meciul celor de la Slavia Praga cu Sigma Olomouc. În 3 etape, Slavia Praga a marcat 5 goluri, nu a primit niciunul şi este pe locul doi, la două puncte de liderul Sparta Praga, adversara FCSB-ului în preliminariile Ligii Campionilor. Sigma Olomouc este a treia, la egalitate de puncte cu Slavia. Are tot 5 goluri marcate, dar a şi primit două goluri.  

Pandi mizează pe cel puţin 3 goluri şi în duelul dintre Porto şi Gil Vicente, din prima etapă a noului sezon din campionatul Portugaliei. 1.55 este cota oferită de Superbet pentru această opţiune. 

Iată care sunt toate meciurile de pe biletul ”Peste 2.5 goluri”:

  • Shanghai Shenhua - Nantong Zhiyun - Peste 2,5 goluri – cotă 1.42
  • Feyenoord Rotterdam - Willem II Tilburg - Peste 2,5 goluri – cotă 1.42
  • RB Salzburg - BW Linz - Peste 2,5 goluri – cotă 1.53
  • Steaua Roşie - Novi Pazar - Peste 2,5 goluri – cotă 1.36
  • Slavia Praga - Sigma Olomouc - Peste 2,5 goluri – cotă 1.36
  • Porto - Gil Vicente - Peste 2,5 goluri - cotă 1.55

Urmăriţi în clipul de mai jos ediţia din această săptămână a emisiunii ”Pariază pe telefon”:

Afla mai multe despre: pariuripariuri sportivesuperbetponturi pariuricote pariuripanduru 

viewscnt
Articole similare